Som už dlhšie nezamestnaná a šanca nájsť si pracu v dnešnej dobe je miziva. Vie niekto o nejakej serióznej práci na doma? Žiadny predaj, finančníctvo skor nejaká administratíva
Základná otázka - čo vieš ponúknuť?? Teda čo vieš robiť, aké máš vzdelanie, prax, skúsenosti...
@sissy27 prax v administratíve 19 rokov, ovládam PC základný balík office teda Word, Excel, PowerPoint.
Toto co pises ovlada uz takmer kazdy... Nieco i e k tomu? Uctovnictvo, programovanie, prekladatelstvo?
no nic moc na to ze robis 19 r v administrative, toto je minimum, ake ine programy ovladas? popytaj sa znamych, urob si profil na linkedin, posielaj cv
Zakladný balík office😁 ten ovládajú už deti na ZŠ😁 sorry ale toto ma pobavilo na to, že máš 19 rokov prax.
Na toto je kurz na 3 týždne aj so strojopisom 😁
Toto ovláda moja dcéra, študentka 2.ročníka strednej školy... na 19r prax je to veľmi málo.
Keď niekto celých 19 rokov vykonáva veľmi špecifickú prácu kde toho viac nepotrebuje a pracuje so špecifickým softwerom ktorý sa bohužiaľ v inej oblasti využiť nedá tak sa iné veci nemá kde naučiť. Asi toľko k vašim hejtom
Zly pristup...neurazaj sa, skor naopak, zacni na sebe pracovat. Uc sa nove veci, kurzy, webinare ...... Mozno to stacilo vtedy, teraz uz nie
sorry ale ake hejty? doba sa meni a velmi rychlo, ja tiez robim so specifickym SW, ale stale sa musim vzdelavat, idu von nove nadstavby programy, nove verzie.... kebyze v mojej sfere zostanem s vedomostami 19 rokov dozadu tak si ani neskrtnem.
Viem o jednej práci na doma. Treba k jej PC alebo notebook.
@krepes nejaké bližšie info?
Operátorka chatu. Ak máš záujem o viac info, napíš mi prosím správu.
Šanca je mizivá, ak hľadáš serióznu prácu iba na doma.
Prosím bližšie informácie
Nájde sa tu práca aj pre mňa?Ideálne na doma😇
Teraz býva dosť ponúk na homeoffice na Profesii, ale môžeš skúsiť aj www.jaspravim.sk. Ale musíš, bohužiaľ, aj niečo ovládať. Alebo sa popýtaj obchodíkov v tvojom okolí, čo majú len výdaj, na výpomoc v ich eshope.