Práca na doma - nie predaj, nie finančníctvo

27. mar 2021

Som už dlhšie nezamestnaná a šanca nájsť si pracu v dnešnej dobe je miziva. Vie niekto o nejakej serióznej práci na doma? Žiadny predaj, finančníctvo skor nejaká administratíva

qsookie
27. mar 2021

Teraz býva dosť ponúk na homeoffice na Profesii, ale môžeš skúsiť aj www.jaspravim.sk. Ale musíš, bohužiaľ, aj niečo ovládať. Alebo sa popýtaj obchodíkov v tvojom okolí, čo majú len výdaj, na výpomoc v ich eshope.

sissy27
27. mar 2021

Základná otázka - čo vieš ponúknuť?? Teda čo vieš robiť, aké máš vzdelanie, prax, skúsenosti...

autor
27. mar 2021

@sissy27 prax v administratíve 19 rokov, ovládam PC základný balík office teda Word, Excel, PowerPoint.

martinkatinka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
martinkatinka
27. mar 2021

Toto co pises ovlada uz takmer kazdy... Nieco i e k tomu? Uctovnictvo, programovanie, prekladatelstvo?

lucik194
27. mar 2021

no nic moc na to ze robis 19 r v administrative, toto je minimum, ake ine programy ovladas? popytaj sa znamych, urob si profil na linkedin, posielaj cv

1sally12
27. mar 2021

Zakladný balík office😁 ten ovládajú už deti na ZŠ😁 sorry ale toto ma pobavilo na to, že máš 19 rokov prax.

nelca84
27. mar 2021

@1sally12 a to deti na ZS maju k tomu aj zaklady programovania 😉

1sally12
27. mar 2021

@nelca84 no vidíš to ani neviem!😮 za našich čias toto nebolo. My sme sa ledva vo worde niečo naučili😁

qsookie
27. mar 2021

Na toto je kurz na 3 týždne aj so strojopisom 😁

sissy27
27. mar 2021

Toto ovláda moja dcéra, študentka 2.ročníka strednej školy... na 19r prax je to veľmi málo.

autor
27. mar 2021

Keď niekto celých 19 rokov vykonáva veľmi špecifickú prácu kde toho viac nepotrebuje a pracuje so špecifickým softwerom ktorý sa bohužiaľ v inej oblasti využiť nedá tak sa iné veci nemá kde naučiť. Asi toľko k vašim hejtom

martinkatinka
27. mar 2021

Zly pristup...neurazaj sa, skor naopak, zacni na sebe pracovat. Uc sa nove veci, kurzy, webinare ...... Mozno to stacilo vtedy, teraz uz nie

lucik194
27. mar 2021

sorry ale ake hejty? doba sa meni a velmi rychlo, ja tiez robim so specifickym SW, ale stale sa musim vzdelavat, idu von nove nadstavby programy, nove verzie.... kebyze v mojej sfere zostanem s vedomostami 19 rokov dozadu tak si ani neskrtnem.

krepes
4. júl 2021

Viem o jednej práci na doma. Treba k jej PC alebo notebook.

autor
4. júl 2021

@krepes nejaké bližšie info?

krepes
4. júl 2021

Operátorka chatu. Ak máš záujem o viac info, napíš mi prosím správu.

nikyball
4. júl 2021

Šanca je mizivá, ak hľadáš serióznu prácu iba na doma.

lenkav9
7. jún 2022

@krepes aka operatorka?

maminkazuzanka
30. aug 2022

Prosím bližšie informácie

mouse14
1. jan 2023

Nájde sa tu práca aj pre mňa?Ideálne na doma😇