Dobrý večer. Nemám možnosť zamestnať sa kôli zdravotným problémom a hľadám si prácu na doma. Pred pár rokmi kamarátka vyrábala doma prívesky alebo balila hračky z kindervajca. Hľadala som niečo podobobne na internete ale nič som nenašla. Už asi taká práca na doma neexistuje. Nehľadám predaj kozmetiky a pod. to nieje nič pre mňa. Ale brala by som triedenie a následne rozosielanie ďalej. To tiež robila jedna známa. Ale nič seriózne neviem nájsť
Budem rada za každú ponuku aj keď viem že veľa to nezarobí. Ďakujem
A čo vieš robiť? Nejaké zručnosti,vlastnosti,skúsenosti? Alebo dokladat tovar,upratovačka na skrátený úväzok - aj keď to nie je praca na doma,možno by si 4 hodiny mohla odrobiť.
@nelca0510 4hodiny by som ešte zvládla napríklad to odkladanie tovaru ale bývam na dedine a to čo by som zarobila by som dala za cestovne
Mám len základné vzdelanie ale pracovala som napr. na zbere rôzneho ovocie a to je dosť ťažká práca. A baví ma šitie strikovanie...mám rada kreatívnu prácu
Keď ťa baví strikovanie,čo tak vyrábať šály a čiapky...teraz je to v móde,také tie veľké zimné sály,možno tu cez MK predávať alebo sashe
Aj ja poprosim ponuky. Dakujem 😉