Práca na doma cez rodičovskú

suikatka1
17. sep 2020

Ahojte baby.
Viem asi tu bolo veľa diskusii ako si zarobiť cez RD.
Viete mi prosím poradiť okrem katalógových predávani lebo úprimne ja fakt na to nie som, FB používam väčšinou aby sme dostala inšpirácie na recepty, samozrejme lajkovanie fotiek a atď ale moje súkromie veľmi nezverejňujem lebo nemám potrebu a neviem si predstaviť aby som na FB ponúkala nejaké produkty.
Preto sa pýtam dá sa aspoň minimum zarobiť aj ináč?
Skúšala som vyrábať Macrame nástenné dekoracie ale keďže neuspelo tak som s tým prestala.Mám úžasného muža ktorý sa snaží aj brigády zobrať v práci aby sme mohli oblečie kúpiť alebo čo treba ale chcem aj ja trosku financne pomôcť.nechcem 1000 eur zárobok proste ešte 1,5 budem doma a niekedy aj drahého ľutujem ze v kuse je v práci.
Ďakujem😘

behulka
17. sep 2020

@suikatka1 upratovanie alebo doučko cez víkend, keď dcérku postráži muž.

suikatka1
autor
17. sep 2020

@behulka aj nad tým som rozmýšľala ale drahy ma 3 smenku a väčšinou víkendy robí a posledne mesiace už 12ky ťahá v práci ale to dobrovoľne aby trosku mal vyšší plat, doučovanie neni moja parketa😟

basska_b
17. sep 2020

Ja prekladam, ale treba mať známych a zákazky a ide to na úkor spánku

suikatka1
autor
17. sep 2020

@basska_b ďalšia dobrá ponuka ale tiež nie keďže anglicky neviem, nemčina len základ, čo viem je dobre po maďarsky keďže som madarka, moja slovenčina sa musí ešte vylepšiť tak asi takú prekladateľku by nechceli..

basska_b
17. sep 2020

@suikatka1 Možno v spolupráci s niekým. Urobís maďarčinu a Slovak skontroluje, učeše vety

suikatka1
autor
17. sep 2020

@basska_b vieš mi nejaký link poslať kde by som mohla hľadať takú ponuku?

behulka
17. sep 2020

@suikatka1 nejakú kamošku nemáš, čo by ste si deti postrážili navzájom ?

suikatka1
autor
17. sep 2020

@behulka kiežby, nedávno sme sa presťahovali do Devinskej a kamošky čo mám sú z mojej práci a ostáva jedine svokra ale ta tiez ma svoje programy. Kvázi sme sami na seba myslím pri otázke stráženie dcérky.

dievcacitajucelist
17. sep 2020

@basska_b ahojko tie preklady by sa dali aj keď mám iba štátnicu? Mne by tiež bodli nejaké peniažky naviac 😊

slimak99
17. sep 2020

Napríklad nebyť ešte 1.5r. doma, môžeš ísť do práce a mať plat aj RP.
Je to možnosť, nie povinnosť, hlavne ak si to nemôžete finančne dovoliť. Keď nič extra robiť nevieš, tak na doma toho veľa nevymyslíš.

basska_b
17. sep 2020

@dievcacitajucelist Vieš čo, ja mám štátnicu len z nemčiny, ale nie je to vôbec potrebne. Prekladam aj z iných jazykov. a priamo na tej skúške bol pán jeden, uchádzač o skúšku, a hovoril "ja už dávno prekladam aj bez toho... vôbec to netreba."

basska_b
17. sep 2020

@suikatka1 Fuu, to je ťažko, treba si dať nejaký inzerát, ale už chcú všade za to peniaze. Ja už mám nejake kontakty cez známych

dievcacitajucelist
17. sep 2020

@basska_b ďakujem 😁 a prekladaš nejaké knihy, dokumenty....?

basska_b
17. sep 2020

@dievcacitajucelist Skôr dokumenty, marketingove texty. Knihy sa absolútne neoplatia. Je to hobby, nie zárobok. Na preklade knihy si človek musí dať sakra záležať, veď to bude čítať veľa ľudí... a dajú tí úplnú almužnu za to. Jeden známy, vydavateľ, mi dal ponuku, no nezhodli sme sa na cene absolútne.

lily_279
9. aug 2022

Viem o aplikácii, kde sa dá zarobiť, je to overené bez vstupného poplatku. Ak máš záujem píš správu 🙂