Práca na doma - administratíva

buchticka123
12. feb 2021

Ahojte. Už dlhšie , kedže som na malého sama uvažujem o praci na doma.Chcela by som prácu, ktorú by som mohla vykonávať aj popri zamestnaní a starostlivosti o syna, nejakú administratívu, alebo chcela by som skúsiť prácu v MLM, ale kedže internet je kupu všelijakých pochybných ponuk neviem vobec kde začať. Samozrejme nečakám hneď nejaký extra príjem, ale čakám , že po čase , ktorý do toho investujem mi prinesie aj finančnu istotu alebo aspon prilepsenie si k príjmu. Niečo spolahlivé, nejakeho spolahlivého človeka, ktorý by ma správne nasmeroval. Hlavne človeka , ktorý niečo také skusil a vykonáva to a je presvedčený o práci, ktorú robí. Ak by niekto vedel o niečom takom poprosím o správu. Nepotrebujem tisíc ponuk, ziadny Oriflame alebo Avon, ci LRko. O nic také nestojim, stači mi tá JEDNA správna. Ďakujem

pribinak
12. feb 2021

@buchticka123 nechcem tá odradiť, ale tu na koni To asi nikto nič zaujímavé neponižuje, teda okrem predaja kozmetiky, záhradných kvapiek či doziciek. Proste len pyramídy.
Skús sa poobzerať na profesii či kariére, tam skôr niečo nájdeš ako tu

buchticka123
autor
12. feb 2021

@pribinak dakujem, hladam nieco už dlhsie tak som to chcela skusit aj tu 🙂

pribinak
12. feb 2021

@buchticka123 tu ti ponuknu asi len hovadiny, ale držím palce.

zuzubb007
12. feb 2021

solídna práca na doma nebude nikde, také že administratíva, jedine ak účtovníctvo ale na to treba kurzy takže tak nechcem akože zahodiť nádej ale naozaj okrem takýchto kravín ako predaj produktov sa nedá nájsť nič čo sa dá robiť z domu, okrem pečenia 🙂

ivkazba
12. feb 2021

@buchticka123 a čo vieš robiť? To nepíšeš. Účtovníctvo? Cudzie jazyky vysoká uroveň? IT schopnosti? Lebo ak nechceš robiť MLM, tak práce na doma sú zväčša účtovníctvo, preklady, učenie cudzieho jazyka online, programovanie, tvorba web stránok a eshopov. Potom niektoré ženy vyrábajú niečo alebo pečú. No a potom z domu robia niektorí ľudia, ktorí svoj job vedia napríklad teraz v čase korony transformovať do online prostredia (napríklad ja koučujem a trénujem online keďže osobne je to dosť obmedzené). Je tu na túto tému obrovské množstvo diskusií, skús ich mrknúť, aby si vedela, že okrem MLM ti tu žiaľ nikto nič iné neponúkne. Snáď jedine ťa môže niekto nasmerovať robiť z domu to, čo si robila predtým alebo to, čo vieš (ak sa to samozrejme z domu robiť dá).

mogaa
12. feb 2021

@buchticka123 serioznu prácu na doma - resp.administratívne práce sa určite nehľadajú na MK ani na žiadnom inom diskusnom fóre, ale na stránkach na to určených napr.profesia.sk

buchticka123
autor
12. feb 2021

@ivkazba ja som nepovedala, že by som nerobila v MLM, jednoducho som spomenula , niektoré s ktorými pracovať nechcem ako je napr. Avon, viem , že mnoho ludí co robí pre MLM si našlo miesto a darí sa im. Len je najsť tažko , takých , ktorý by ta k tomu priviedli. Baví ma obchod , takže si myslím, že v niečom takom by som sa aj našla. Ale samozrejme som to dala len pre príklad. A myslím si , že tato doba priniesla aj iné možnosti , tak som len skusila aj tu , keďže je tu mnoho mamičiek či sa s niečim takým nestretlo, že narazli pri hladaní na nieco dobre a spolahlive čo dokážu vykonávat popri zamestnaní aj deťoch.

buchticka123
autor
12. feb 2021

@mogaa samozrejme o tom dobre viem, len som skusila aj tu kedže je tu mnoho matiek a možno niektorá sa s niečim takým stretla .Neberiem to ako jedinú možnosť kde sa dá najsť práca, to dobre viem.

natalienka12
12. feb 2021

@buchticka123 A co vies? Ake mas vzdelanie? Jazyky ovladas? Konkretnu pracu ti nikto neponukne ale vedeli by sme ta aspon nasmerovat. Ak chces robit MLM to kludne mozes aj s ucnovkou 😂 ale na serioznu pracu doma, bez vzdelania a jazykovych znalosti radsej cim skor zabudni.

buchticka123
autor
12. feb 2021

@natalienka12 Aby som to upresnila, ja tu nehľadám pracu , ktorá by ma prioritne zivila . Inak mám vyštudovanú vysoku školu , humanitne a prirodne vedy, jazykovo-komunikačné študiá, viem nemecky, anglicky, a kým som nemala syna som pracovala 4 roky pre vacsiu firmu v Česku , to len tak mimo kedže tu každý spomina moje vzdelanie ake mám. Ak by som žiadala o konkretnu prácu tak si to tu určite aj napísem. Kedže som na syna sama a vratili sme sa na SVK tak okrem normálnej práce si chcem najst aj popri tom niečo . Hlavne koli zlepseniu prijmu . O pozícii , ktorú by som chcela teraz možem len snívať , kedže syn je malý ,preto hladam pracu POMIMO. Viem , že toto nieje najlepsí portal na hladanie práce, ale neviem prečo by sa medzi matkami nemohla nájsť nejaká co ma s týtmo dobrú skusenosť napr aj s tym MLM. A ešte raz pripomínam , že si nehladam prioritnu prácu ale nieco na prilepšenie. ĎAkujem

0silvia0
12. feb 2021

@buchticka123 podla mna by si mohla v tejto dobe doucovat deti online. Daj si ponuku doucovania na stranku doucma

engynka
12. feb 2021

@buchticka123 skus pozriet call centra teraz robia z domu operatori. Napr Telekom som videla ze hlada operatorov z domu. Jazyky by mohli byt velkou vyhodou

marianna666
12. feb 2021

Nie všetky MLM sú neseriózne a podradné roboty. Keby to tak bolo, ľudia by nekupovali a firmy by krachovali. Mám pre Vás jednu ponuku, ak Vás to zaujíma, napíšte mi na marianna.novicka@azet.sk

evkamotka
13. feb 2021

Doucuj deti jazyky, teraz by to mohlo ist na dracku

ovaaa
13. feb 2021

Môžeš prekladať knihy, rôzne tlačivá....

rainee
13. feb 2021

Seriózna práca na doma podľa mňa neexistuje, aspoň nikdy som nič podobné v inzerátoch nenasla. Jedine na živnosť účtovníctvo, preklady, grafika, online doučovanie. Nič iné si neviem predstaviť.

katarina0123
17. feb 2021

@buchticka123 ahoj včera som smerovala rovnakú otázku akurát som to tak pekne nerozvinula do textu a nešpecifikovala, tiež som v podobnej situácií a pomoci som nedostala, skôr narážali na moje vzdelanie a kontext bol útočný. Btw taktiež mám VŠ vzdelanie akurát som to nenapísala a hneď kameň úrazu, prit9m som hľadala len inšpiráciu v čom začať a už som bola tá čo chce ukradnúť daktorej ,,biznis,, tu asi pomoci nenájdeme. Prípadne sa ozvú také ,,dobroprajné,,.

ivkazba
17. feb 2021

@katarina0123 nájde sa tu pomoci. Ale keď chceš poradiť konkrétne, tak je normálne napísať aj čo ovládaš. Ak niekto nevie zapnúť ani počítač, tak mu nebudeme radiť programovanie. A zase ak má niekto VŠ a vie jazyky, nebudeme mu radiť chodiť upratovať byty. V každom prípade, práce na doma existuje dosť, od MLM cez účtovníctvo, preklady, učenie jazykov online, programovanie, web stránky, hand made, atď. Ale čo má človek poradiť, ak sa niekto pýta, ale nenapíše nič o tom, čo vie prípadne čo ho baví. Napríklad ja robím koučing a tréning manažérov a podnikateľov, aktuálne aj online. Môže to byť pre teba inšpirácia, ale ak nemáš dlhoročné manažérske skúsenosti a certifikáty, tak ti to je ako inšpirácia zbytočné. Mám ex kolegyňu, ktorá na rodičovskej začala piecť torty a dnes už má svoju prevádzku a zamestnancov. A hoci sa mi páči, čo robí, pre mňa by to nebola inšpirácia, pretože nemám zmysel pre pečenie. Čiže aj inšpirácie sa musia od niečoho odraziť, ak majú k niečomu byť. Ak toto považuješ za útočné, tak potom áno, niet tu pomoci.

katarina0123
17. feb 2021

@ivkazba nenapísala som, že chcem poradiť konkrétne, len som chcela vedeiť ako si ostatné maminky privyrábajú , resp. hľadala som inšpiráciu v čom by som aj ja videla perspektívu. Ovládam toho veľa len sa hĺadám 🙂 nič viac za tým som nehľadala a ani ty nehľadaj. Ak ťa to zaujíma mimo hlavneho pracovneho pomeru - učila som, vyrábam handmade, predávala som kozmetiku, pečiem - kváskujem, a spravovala som aj web stránky cestovnej agentúry... to len čo som si spomenula 🙂 avšak uznávam, že asi som sa mala vyjadriť totálne presne aby nedochádzala k ,,nesprávnym pocitom,,

ivkazba
17. feb 2021

@katarina0123 chápem. Neviem, ako aktívna si na MK, ak aspoň trochu, tak vieš, že tu ženy radi skáču do iných žien. Čiže veľa vecí treba brať s rezervou a nebrať ich osobne. To je realita sociálnych sietí. Chápem, že si sa zaujímala všeobecne, žiaľ väčšina to berie tak, že všeobecne je vlastne zbytočné, že lepšie je konkrétne. No ale čo sa teba týka, tak máš skúseností dosť a široké spektrum, čo je skvelé, máš obrovskú výhodu oproti iným mamičkám, ktoré sa tu radia, ale reálne nič nevedia. Takže už si len vybrať podľa toho, čo vyhráva v kombinácii "baví ma to, aj to zarobí peniaze a aj je po tom dopyt v mojej lokalite". 😉

midka
17. feb 2021

@buchticka123 kamoska popri materskej robila preklady,, hier a navodov k roznym spotrebicom,, celkom dobre financne ohodnotene,, ale dost piplave trochu narocne na terminologiu,, ju to celkom bavilo,, skus pozriet toto,, viem,, na to sa casto hladaju ludia,,,

katarina0123
17. feb 2021

@ivkazba nie som tu moc zbehlá, takže som nevedela, že veľa žien tu chodí len rýpať lebo si nemajú kde ventilovať mindráky takže trošku sa ma to dotklo :D ale jasné beriem s rezervou len som to nečakala, vďaka za vysvetlenie

ivkazba
17. feb 2021

@katarina0123 kôn je ideálne miesto na ventilovanie všetkých komplexov. A komenty takých ľudí treba ignorovať. V každom prípade, držím palce. 😉

katarina0123
17. feb 2021

@ivkazba heh ďakujem 🙂

vollino5
20. apr 2021

Vždy ide o to, čo vieš a čo môžes ponúknuť potencionálnemu zamestníávatelovi, lebo nejake "overené práce z domu" pre všetkých szu neni podľa mna dobrá cesta, tak je dobre aj niečo "viac" vedieť a t predať, priateľka si tak našla brigádu prekladatelky v https://www.specta.sk/ keďže učí ANJ na škole a nejake penaiaze z toho padnú, čiže začal by som tam, kde vieš že môžeš niečo ponuknuť 🙂

maminecka83
29. okt 2021

Ahojte nechce si niekdo privyrobiť 😊

buchticka123
autor
3. nov 2021

@maminecka83 môžem info

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katixx2
3. mar 2022

@buchticka123 ak chces mozem ti porozpravat o 1 firme.. je na tebe ako sa rozhodnes

nikaleo17
9. júl 2022

@buchticka123
Nová príležitosť pre 4 ľudí do kanc. 800 € mes. -
Hľadám vhodných uchádzačov do kancelárie na administratívne práce na 2 - 4 hod. denne. Práca s internetom, telefonická, osobná komunikácia.Čas si určujete sami.
Pracovať sa dá aj on-line.