Práca na doma

terkaas1200
14. dec 2024

Dobrý večer existuje práca na doma na ktorej by sa dalo reálne zarobiť a nebol by to podvod? Od roku 2020 hľadám a zatiaľ som nenašla.

rozculena
14. dec 2024

virtuálna asistentka,prekladanie textov do/z cudzieho jazyka,správa eshopu,správa soc.sietí.........

vanilkovazmrzka
14. dec 2024

Hladaj si normalnu pracu kde budes mat moznost aspon ciastocny HO

petracandle
14. dec 2024

@terkaas1200 už to tu zaznelo miliónkrát...áno, sú také práce a dokonca výborne platené, ale ty na také evidentne nemáš žiadnu kvalifikáciu, inak by si vedela a oslovovali by ťa samotné firmy...

jumama
14. dec 2024

Ak si hladas pracu na HO a nie si zrovna programator, ktory sa len na dialku pripoji, ale pracu mu zada zamestnavatel, tak najdolezitejsie je mat take nastavenie, byt s tym ok, ze si neustale pracu budes musiet hladat. Zakazku za zakazkou. Bud mat svoj web, alebo stranku na socialnych sietach a tam neustale davat o sebe vediet, co robis, co ponukas. A podporovat ich mozno aj reklamamami.

Socialnu siet ti odporucam Linkedin, ak tam budes aktivna, pisat o tom co ponukas a obcas zmysluplne ludom z tvojho odboru alebo potencialnym zakaznikom komentovat prispevky, tak si ta vsimnu. Moze sa ti podarit ziskat par klientov, ktori s tebou budu spolupracovat dlhodobo - ak to co ponukas ma pre nich zmysel dlhodobo.

Spis si nejake svoje silne stranky, silne zazitky a porozmyslaj, ci nieco z toho mozes skolit. Skolenia mozu byt cesta k dobremu zarobku, ak ponukas nieco zaujimave. Na to tiez treba povahu, prezentacne zrucnosti. Treba zacat a po kusockoch sa zlepsovat. Skolit dnes mozes cokolvek, hoc aj nieco pre mamy, alebo robit nieco zazitkove - ved si len pozri mozno, na ake kurzy by si sa sama rada prihlasila...

Velmi ziadana bude je praca Social media manager - clovek, ktory vie pisat prispevky na socialne siete, natacat alebo aspon strihat videa, pracovat s komunitou. Na Linkedine si tiez vela ludi nechava pisat prispevky - tam sa tomu hovori Ghost Writer - skus si to popozerat, ak by ta to oslovovalo.

sunny3
14. dec 2024

.

melanta
14. dec 2024

A čo vieš ponúknuť? Aké jazyky ovládaš? Zaujímajú len tie, ktoré ovládaš minimálne na úrovni B2. Aké máš vzdelanie, aké máš zručnosti? Pozícií je dosť. Ak nevieš nič nájsť, tak preto, že nevieš nič, čím by si vedela zamestnávateľa osloviť. Ale teda napíš to vzdelanie, zručnosti a jazyky, možno poradíme. Ak máš aspoň maturitu, anglický a arabský jazyk certifikát C1, viem ti pomôcť, full remote pozícia, príjem 4000 usd mesačne. Ak vieš na úrovni C1 anglický, nemecký aj francúzsky jazyk (všetky tri), minimálne maturita, vedela by som pomôcť.

1andrea111
14. dec 2024

@terkaas1200 aké máš vzdelávanie a prax?

diewcatqoo
14. dec 2024

Ano, existuje vela takych prac. S muzom obaja robime z domu. Neverim, ze za 4 roky a v case najvacsieho covidu, ked takmer vsetci robili z domu, si si nic nenasla.

milanemila
14. dec 2024

Plna profesia je aj na pozicie full HO, treba ale nieco aj vediet 🤷🏼‍♀️

solange7
14. dec 2024

Ak hladas pracu na doma od roku 2020, tak zrejme nemas kvalifikaciu. Ak si predstavujes lepenie tasiek alebo skrutkovanie pier, tak tieto odrby su uz minulost.
Niektore firmy umoznuju aj homeoffice, len nie vzdy to ponukaju novym zamestnancom. U nas mozu zamestnanci pracovat aj z domu ak je to nutne. Nie kazdy si napriklad kvoli nadche vezme pn alebo dovolenku, pripoji sa z domu a ma klud.

zuzinabila
15. dec 2024

@terkaas1200 jasne,ze existuje. Ja som psychologicka,robim poradenstvo cez telefon,mail,video na plny uvazok ako zamestnankyna a z domu..moj muz je lektor cudzieho jazyka, uci uz cca 5.rok len online z domu.

beky223
15. dec 2024

Vygoogli si UHRS/clickworkers. Ale potrebuješ vedieť dobre po anglicky. Ja som to skúšala, zarobila pár e, ale už na to nemám čas, teba to možno osloví...

dancingqueen321
18. dec 2024

@terkaas1200 ale bola si niekde aj na pohovoroch, kde 100% HO neuvadzali?? Lebo ja som v predoslej firme nastupila v 2020 a veru som takmer 4roky pracovala iba z domu, z officu nikdy za ten cas. Ale inzerat to samozrejme neuvadzal ako pracu z domu. To iste mam aj teraz, 1-2x mesacne doleziem do officu na opacnu stranu slovenska ale inak som doma a robim v pyzame a papuciach 🙂 vstanem 8:50, zapnem sa o 9, niekedy o 13tej niet do coho pichnut, tak si zapnem telku a pozeram telenovely, a zarobim viac ako manazer na vychode. A nehovorim 5 jazykmi. To by som ich poslala s takou poziadavkou do r… jednych som uz vlastne poslala

lenka_da
19. dec 2024

@dancingqueen321 a prezradis profesiu, prosim?

dancingqueen321
19. dec 2024

@lenka_da mas spravu

panda21
19. dec 2024

@dancingqueen321 aj mňa by zaujímala profesia, ak to nie je tajne.

lienka22110
21. dec 2024

@dancingqueen321 toto vyzerá ako praca snov 🙂 aj ja by som rada vedela pozíciu

terkaas1200
autor
21. dec 2024

@dancingqueen321 pošleš prosím ťa aj mne link na tú prácu?

iiivka77
23. dec 2024

@dancingqueen321mozem aj ja poprosit o info, o aku poziciu sa jedna? Ďakujem 🙂