Ahojte.. Mám jednu otazočku. Prosím vás viete mi poradiť ako to je keď by som sa chcela zamestnať na dohodu popri rodicovskej. Známa robí vo vinoteke A nakoľko tam je sama tak by som chodila keď bude čerpať dovolenku na miesto nej. Ale jedna kamoška mi povedala, že keď budem tak zestnana tak sa mi bude počítať do sociálnej poisťovne to čo mi odtiaľ odvedú A nie to, že som na rodičovskej. A vraj to budem mať potom zle do dôchodku. Aj keď neviem či sa ho vlastne dozijem pri dnešnej vláde 😀
Ďakujem
PRE MAMIMČKY NA PRIVYROBENIE
Pisem ohladne refundo prace Je mozne si v nom zarobit 2 sposobmi:
1. cez % co vam vratia nakupov, ale to je blbost!!! to neodporucam, cez to sa daju zarobit akurat tak haliere.....
2. ja zarabam LEN cez odporucania tejto stranky inym (tato moznost nie je pisana hned v uvode tej stranky ale preklikate sa tam) (smile emotikon) za kazde odporucanie niekomu mate dalsie 4.20 € (0.20,- hned, 4,- az ked nieco dotycny nakupy, cize tieto 4,- ja neriesim a zarabam len tymi 0.20,- za kazdeho ). Uz len za registraciu ziskavate 2 €. Registracia je zdarma, ak chcete tak si zbierate peniazky, ak nie tak na to kaslete, nicomu sa nezavazujete (smile emotikon) mne uz poslali 293 € na ucet takze overene
Nech sa paci, tu je link:
https://www.refundo.sk/?ref=50731
@gogolienuska Ahoj uzavrite dohodu o pracovnej cinnosti nie dohodu o vykonani prace. Mne to takto vo firme poradili a pracujem takuz viac nez rok. Mam tam jedine obmedzenie ze mozem odpracovat len 40 hod.mesacne,ale zatial je tov pohode.