Ahojte je tu niekto kto pracuje na urade prace..alebo sa vyzná..potrebujem poradiť ako je to teraz s dohodu na 40dni...a som pritom na urade prace..ďakujem
@taynee ta suma 268,88€ je za tých 40 dní spolu..alebo za mesiac,,
ked napr.nastupim od 14.9(alebo.15.9) tak ta suma je to do 15.10.? alebo do 30.9
Ako je písané vyššie, dohodu musíš na úrad práce doručiť ešte pred tým, než začneš pracovať. Odrobiť môžeš v kalendárnom roku max 40 dní, pričom ide o 40 trvania dohody, nie reálne odpracované dni. Po skončení mesiaca musíš do 8 dní preukázať, koľko si za ukončený mesiac zarobila. Ak niečo z toho nesplníš, vyradia ťa z evidencie.
@melanta a ked mi skonci tych 40 dni napr.25.10.tak odovzdam ukončenie den po 25.10..a kolko na to mam casu na odovzdanie..tiez 8dni?
@taynee prosim vas ak som to dobre pochopila,ked poberam podporu v nezamestnanosti a dorobím tých 40 dni ...odhlásil ma 30.9. Tak mam na to 8 dni aby som doniesla ukoncenie dohody?zajtra idem hneď na urad
@taynee ahoj môžem sa spýtať ak som si našla brigádu na dohodu napríklad od 1.8.do 31.12. ale odrobiť chcem do 40 pracovných dní necha nevyradia z úradu čiže ( obdobie keby som začala robiť a skončila by ma prihlásili a odhlásili zo sociálky príklad od 1.8 do 15.8 potom dáme tomu od 1.9- do 15.9. tak isto by ma v dane dni prihlásili aj odhlásili je to v poriadku či ak je zmluva na dobu určitú od 1.8. do 31.12 už porusujem podmienky? ďakujem za odpoveď