Ahojte. Mám na vás prosbu. Učím v jednej súkromnej škôlke a som tam na dohodu už od júna tohto roku. Najprv bola dohoda do konca augusta s tým, že od septembra bude zmluva, potom dohoda do konca roka, že od januára bude zmluva, potom, že zmluva bude od marca, keď prídu peniaze na nový školský rok a teraz prekvapko!!! Dohoda až do konca augusta a čo potom? Odpoveď riaditeľky? Treba vydržať... Čo by ste robili na mojom mieste? Sme takto na tom 3 kolegynky. Ja som ešte na materskej, lebo moja dcéra má 2 roky, ale oni sú na úrade a nie je im všetko jedno. Robila som si plusy a mínusy tejto práce a vyšlo mi to takto. Plus je, že mám aký-taký príjem k materskej max. 300 EUR, mám tam obe deti ( čo neviem či je vždy plus 😒 ) Som medzi ľuďmi. Mínus: Očakáva sa odo mňa všetko, ako by som bola na zmluvu. (plány, prípravy, program, výzdoba...), po večeroch píšem prípravy, plánujem, vyrábam pomôcky, moje deti sú nervóznejšie a ja s nimi, lebo nemôžem sa im tak venovať, ako keď som bola doma. Nestíham variť, tak ako keď som bola doma, manžel nervózny, že sa mu už tak nevenujem, doma bordel... Viem, že by to bolo rovnako, aj keby som už bola na zmluve (no, ale aj plat by bol vyšší), ale aspoň by som vedela na čom som a tak sa mi ani nič nezaratúva do dôchodku, nemôžem marodovať, či vziať paragraf na deti. Jednoducho ostanem doma, ale zadarmo...Podpísať či nepodpísať? To je otázka.
Ahoj, ,dohoda sa ti do dochodku zaratava, aj na Pn mozes ist. Od 1.1.2013 platis aj ty aj zamestnavatel odvody z dohody, ako pri normal pracovnom pomere. Ak mas dohodu s pravidelnym prijmom, co predpokladam ze mas, tak mas narok aj na davku vn ezamestnanosti, keby si sa evidovala na Up. V podstate okrem dovolenky, mas take iste podmienky ako na zmluvu. Akurat si pri dohode o vykonani prace limitovana 350 hodinami za rok, a pri dohode o pracovnej cinnosti 10 hod. Za tyzden. Nedalo bysa so zamestnavatelom dohodnut na vyssom plate? Ten nie je pri dohode limitovany, teda ak nie si zaroven evidovana aj na up.