Ahojte ide o to že pracujem vo fabrike už 7 Rokov dokopy .. vrátila som sa naspäť na svoje miesto po materskej ide o to že malička je v škôlke jej ale často chorá bola doma týždeň bola som na ocr nemá mi snou kto byť a nastúpila som do práce odrobila 4 dní a bum znovu je chorá už som hotová bojím sa že má prepustia kvôli tomu ..vedia že mám dieťa malé v školke .ak keď mám na dobu neurčitú môžu má vyhodnotit kvôli tomu ??
Tak "kvoli tomu" ta prepustit nemozu, ale ruku na srdce zamestnanec, ktory mi je 10/20 dni mimo je mi prd platny ako zamestnavatelovi... kolegovia to musia za teba tahat a vzdy hladat nahradu, kto to preberie... pretoze predpokladam, ze zavolas rano, ze dieta chore a ze neprijdes a zariadte sa...
Takze tak no, striedajte sa na tych OCR s muzom pol na pol a minimalizuj ako sa da... deti su chore, to vie kazdy, ale odtial potial v urcitej miere sa to uz proste vykryvat neda a najdu si niekoho ineho... zapriahni babku, dedka, tety, na doliecenie ze by male vzali, nech si doma kratsie, proste skus nieco vymysliet, nech to neni tak vela.
@maca2020
Nemozu, ale kedze v podstate viac nepracujes, ako pracujes, tak sposob sa vzdy najde, ako sa zbavit zbytocneho cloveka.
Si opustena matka? Lebo ak nie - je potrebne sa striedat s otcom dietata, pripadne hladat aj opatrovatelku.
Kvôli tomu ťa vyhodiť nemôžu. Si s malou Dana? Otca nemá? Ak má, striedajte sa. Je rovnaký rodič ako ty. Hlavne kľud, nestresuj.