Práca na dobu neurčitú

maca2020
20. okt 2023

Ahojte ide o to že pracujem vo fabrike už 7 Rokov dokopy .. vrátila som sa naspäť na svoje miesto po materskej ide o to že malička je v škôlke jej ale často chorá bola doma týždeň bola som na ocr nemá mi snou kto byť a nastúpila som do práce odrobila 4 dní a bum znovu je chorá už som hotová bojím sa že má prepustia kvôli tomu ..vedia že mám dieťa malé v školke .ak keď mám na dobu neurčitú môžu má vyhodnotit kvôli tomu ??

melanta
20. okt 2023

Kvôli tomu ťa vyhodiť nemôžu. Si s malou Dana? Otca nemá? Ak má, striedajte sa. Je rovnaký rodič ako ty. Hlavne kľud, nestresuj.

anjelicek26
20. okt 2023

Tak "kvoli tomu" ta prepustit nemozu, ale ruku na srdce zamestnanec, ktory mi je 10/20 dni mimo je mi prd platny ako zamestnavatelovi... kolegovia to musia za teba tahat a vzdy hladat nahradu, kto to preberie... pretoze predpokladam, ze zavolas rano, ze dieta chore a ze neprijdes a zariadte sa...

Takze tak no, striedajte sa na tych OCR s muzom pol na pol a minimalizuj ako sa da... deti su chore, to vie kazdy, ale odtial potial v urcitej miere sa to uz proste vykryvat neda a najdu si niekoho ineho... zapriahni babku, dedka, tety, na doliecenie ze by male vzali, nech si doma kratsie, proste skus nieco vymysliet, nech to neni tak vela.

zmrzlinka2021
20. okt 2023

@maca2020
Nemozu, ale kedze v podstate viac nepracujes, ako pracujes, tak sposob sa vzdy najde, ako sa zbavit zbytocneho cloveka.

Si opustena matka? Lebo ak nie - je potrebne sa striedat s otcom dietata, pripadne hladat aj opatrovatelku.