Ahojte..som v takejto situácii.. mam prevadzku. Žiaľ po roku a pol akosi dochádzam k názoru, že budem musieť zavrieť. Žiaľ, je mi to nesmierne ľúto. Ale k téme.. mam možnosť práce na dlhy kratky tyzden , 12 hod. Od 7;00 do 19:00. V soboty mam školu. Mam deti, 13 a 9 r. Máte skúsenosti s prácou na smeny? Ja vôbec a dosť ma desi predstava, že ako to skĺbim s detmi. Neviem, či do toho ísť. Ďakujem,ak sa podelite so skúsenosťami🙂
@87modrykonik osobne skúsenosti nemám ale deti už nemáš úplne maličké, takze by som to na tvojom mieste ak musíš, tak brala🙂
@87modrykonik ak sú deti samostatne dá sa to úplne v pohode zvládnuť horšie bude ten dlhy týždeň kde budeš robiť celý víkend ja som tak robila ale časom som už koli najmladšej robiť ale ona je autistka takže potrebuje stály dohľad
Ťažko radiť v tomto, mám deti v podobnom veku ako Ty, plus 2 malé, ale mne vyhovuje skôr práca na skrátený úväzok, aby som ako tak stíhala deti, domácnosť, krúžky. V sobotu ešte škola, no neviem 🤔 Ja by som na smeny nechodila, radšej každý deň od do, aby som si všetko lepšie naplánovala. Veď skús a uvidíš, vždy sa dá odísť, ak by to nefungovalo...
Určite áno.Pri takomto typu úväzku ti vychádza 50/ 50 pomer počtu dní v práci a počet dní voľna.Krasne stihneš navariť deťom,oprať,pobehat lekárov,úrady bez potreby bratia PN a OCR