Ahojte,
chcela by som sa opýtať či niekto pracuje na daňovom úrade ako Správca I? Vo výberovom konaní nie je uvedená žiadna znalosť zo zákonov iba test zo SJ a následne osobný pohovor.
Ahojte, viete mi prosím Vás povedať aká je náplň práce na daňovom úrad ako správca II, ďakujem
@dzulli1980 ahoj, mozem sa opytat na pozíciu spravca II, čo je naplnou prace a co danovy urad vyžaduje? Ďakujem
@dzulli1980 ahoj, ja mam len takú otázku, že či si myslíš, či je táto práca vhodná pre ženu-matku s dvoma malými deťmi-škôlkari z hľadiska času. Máte na DÚ pevne stanovenú pracovnú dobu alebo si plánujete služby?Ja som pracovala v PZ a tam som musela slúžiť, tak som bola nútená zmeniť prácu. Naskytla sa mi práca na DÚ správca dane I, tak hľadám nejake info či to vziať. Ďakujem za odpoveď
@lindalindusa ahoj, pracuješ na Dú nakoniec? Ako je tam, ak tam pracuje žena s malými deťmi? Je problém keď sú choré?
Ja robím na daňovom úrade, síce ako správca II, no áno, výberové konanie pre pozíciu správca I je len písomka zo slovenčiny a osobný pohovor ... pretože tá práca je v podstate o priamom kontakte s daňovníkmi, preberanie žiadostí a vydávanie potvrdení pre nich.
@petinka_petus