Dievčatá, brali by ste prácu na daňovom úrade, alebo máte skúsenosti s prácou v tejto inštitúcií?
čo by Ťa zaujímalo? Ak chceš napíš ss
@1andrea111 pracej na UVHS a uvazujem o prestupe na klasicky danovy urad, dan z prijmu a neviem ci je to dobry napad
A prečo chces ísť na klasický DU?
@1andrea111 dovodom je kolektiv
Tak si zisti vopred aký je tam kolektív, práca je podobná. Ak prídeš do lepšieho kolektívu, podľa mňa to bude lepšie.
@1andrea111 maju na oddeleni jednu damu co ju vsetkio zaujima inak su fajn aj dost si pomahaju, co u nas nie je, nakolko veduca preferuje medzi kolegami superenie...
Veď v štátnej správe stále zostavas. Ja by som šla do tej zmeny. My sme super kolektív, veľa si pomáhame, som tam spokojná, predtým som pracovala na inom DU kde bol nič moc kolektív a som veľmi rada že som teraz tu. Si myslím že tam kde robíš to je istým spôsobom ťažšie ako na klasických DU z pohľadu práce. Držím palce
@1andrea111 dovolila som si poslat ti spravu 🙂
robila som kedysi na Daňovom úrade, bolo to fajn obdobie
@1andrea111 Zdravím, práve prebieha VK na tento úrad.. chcem sa spýtať ako prebieha pohovor… ešte jedna otázka… ak človek nemá skúsenosti zaučia ho do toho? Samozrejne so znalosťou zákonov, ale nikto učený z neba nespadol 🙂 ďakujem.
@l234 ahoj, pohovor na DU?
@l234 alebo na UVHS
Pracovala som tam, práca sa mi veľmi páčila. V štátnych inštitúciách je dosť buzerácia zo štátu. Dochádzka v systéme, samé školenia, nadčasy. Veľa závisí od vedenia, prístupu.