Baby nepracujete tu niektorá na daňovom úrade ? Chcem si podať žiadosť o prijatie do zamestnania ale nie je zverejnená ponuka voľného pracovného miesta tak neviem ako to formulovať . Ako sa tam volajú tie pozície
@mareka49 Správca dane? No len "tajne dúfať" ze ma na to vzdelanie, prax a skúsenosti....
@misiatko87
@evittam prosím ta máš nejaké komplexy to čo si dovoluješ . Už som dopisovala v mojom statuse samozrejme že mám
@misiatko87 Ja som si dovolilla diskutovať vo verejnej diskusii a nie nemám komplexy. Slusne som reagovala. Asi ty budeš mať nejaký problém?! Tiez som ti to vysvetlila v tvojom statuse. Tak sa ukludni.
@evittam v poriadku písala som to ešte predtým
@misiatko87 😉 Vieš ked ti príde trojstranove "lajstro" ako si porusila ten a ten paragraf a to a tamto s vyhrážkami nemalej pokuty a dohodnes si teda stretnutie so spravkynou (sme ludia a sme omylni a vsetko sa da napraviť) lebo aj ked to skontrolujes z hora, z dola, zprava, zlava tak nic nenajdes a prídeš na DU a tam mlada "zaba" (bez urazky) ti povie len,ze ona nevie kde je chyba ale jej svieti hviezdička?! Ku.va tak na co sa vyhraza?! Ked ani nemá paru o tom....A to sa mi nestalo jedenkrát, bohuzial. Cest výnimkám pracuju a kontrolujú to ludia co maju miesta len vdaka VS a v živote účtovníctvo nevideli....
Je tu niekto tský, kto aktuálne pracuje na daňovom úrade?
@misiatko87 napriklad spravca dane, to je taka zakladna.pozicia tam, teda este pred asi.dvoma.rokmi bol taky nazov