Práca na benzínke

23. apr 2023

Kto pracujete alebo ste pracovali na benzínke (Shell) je to v pohode práca? Premýšľam, že by som sa ozvala na inzerát na dohodu, mala by som o euro vyššiu hodinovku ako v hoteli na recepcii. Na hoteli mám ale kľud, môžem si tam robiť v podstate čo chcem, práce je tam malo a nikto po mne nechce aby som ľuďom nútila nejaké produkty alebo služby. Išli by ste do toho?

laurita285
23. apr 2023

Nie, nevidím žiadne výhody.

aylinn
23. apr 2023

Určite je výhodou mať v životopise dlhšiu prax ako recepcna v hoteli, ako obsluha benzínky

autor
23. apr 2023

@aylinn to je len práca na dohodu popri škole. Ani jedna práca nie je výhodná v tomto ohľade.

lucka_ke
23. apr 2023

moja neter robila, ale tam sa nezastavíš, stále na nohách a musíš robiť rýchlo, robila aj v noci, neodporúčam

luccija
23. apr 2023

Určite nie viac práce, môžeš prerobiť peniaze, blokujes, doklad tovar, robíš kávu...zostala by som na recepcii a čítala časopis🙂

modrykonik33
23. apr 2023

Určite recepcia je lepšia voľba

domkakvet
23. apr 2023

Ja by som urcite radsej ostala na recepcii, na benzinke sa nezastavia.

amelie2017
24. apr 2023

Kvoli euru naviac za hodinu by ma ani nehlo. Praca na benzinke je narocna.

tiezjedna
24. apr 2023

rozhodne by som prácu recepčnej za obsluhu benzínky nemenila... Máš hmotnú zodpovednosť, občas ti môže niekto ujsť bez platenia a je problém, stane sa, že v noci sa nahrne partia ožratých... Sú to výnimočné situácie, ale stávajú sa. K tomu bežné povinnosti, ktorých rozhodne nie je málo.

mamula20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
belaanabela
24. apr 2023

Len ty pekne sedkaj kde si.... môj muž pracoval 18.r na Benzinke a Ver mi po tomto netúži nikdo!? A Shellka je kapitola sama o sebe plus pripravovať stravu, piecť kolačky Kvantum ľudí Non stop niečo

rebrambora
24. apr 2023

Ak chces ako studentka vacsi zarobok a nejde ti o to, co mas v zivotopise chod do gastra.
Alebo chod na recepciu tam, kde platia viac.