Práca na benzínke

14. okt 2021

Ahojte, pracuje niekto na benzin pumpe? Aka je to podla vas praca?
Kolko tam cca zarobite ak robite aj nocne?

lucijalucy
14. okt 2021

Práca ako každá iná. Veľa povinností za priemerný plat. Nočné zmeny, u nás dlhý/krátky týždeň, 12 hodinové zmeny, robí sa víkendy, sviatky nonstop celoročne. Plat ťažko povedať, závisí od zamestnávateľa - ako všade. Samozrejme sú zo zákona príplatky za víkendy/sviatky/nočné zmeny.

autor
14. okt 2021

@lucijalucy mozem sa teda spytat odkial ste (staci kraj) a plat? Ja som ppcula ze vraj to je dost dobre platene (900 -1000 východ) len co je na tom pravdy

lucijalucy
14. okt 2021

Bratislavský kraj a keď má človek 800-900€ v čistom tak je pán 😅 Ale to musí robiť a robiť.

amelie2017
14. okt 2021

Plat neviem, ale sestra robila na benzinke a snazila sa odtial dostat, ako sa len dalo. Milion veci musis robit, tam si pokladnicka, casnicka, pekarka, upratovacka, mechanicka, psychologicka...proste dievca pre vsetko. Keby som nemala inu moznost, sla by som, ale tiez by som aktivne hladala inu pracu.

amelie2017
14. okt 2021

A teda do toho ponukat produkty kazdemu zakaznikovi- zakaznicke karty, aktualne ponuky,...chodia utajeni zakaznici plateni spolocnostou, raz zabudnes a hned strhnute peniaze,...obrovska zodpovednost, z casti aj nebezpecna praca...ten plat za to nestoji- ale niekto to robit musi...len nechapem, ze na SK nechavaju aj v noci otvorenu pupmu, nie len okienko a len 1 osoba na predajni. (Mozno sa to uz zmenilo, nech nezavadzam)

vikusjk
15. okt 2021

Znama pracovala na benzinke, ale teda nebola to ziadna vysnivana praca, plat mala okolo 600-700 v cistom (v BA) a cez nocne niekedy chodil k nej priatel, lebo sa necitila bezpecne. Boli na okraji BA, tak trochu od ruky a casto sa im stalo, ze dosiel nejaky rakusan, natankoval a zdrhol. To im potom zrazali zo mzdy, aj ked co akoze mali ti zamestnanci robit, utekat za nim? Na vychode je asi kazda praca dobra, ale ked si len trochu mozes vyberat, radsej chod niekam do Lidlu alebo ineho obchodu, aj tam robis vikendy a v noci mas pokoj.

belaanabela
15. okt 2021

Môj manžel pracoval roky na benzínke piatky-sviatky... Zažil éru i 24hod zmien i 12-stky
Plat absolútne nezodpovedá zodpovednosti a náročnosti práce..... A hlavne u nich veľa rotovalo zamestnancov stále niekde nový non stop zaúčanie,,, potom sa zmenil majiteľ(Benzinol) a to bolo definitívum Hnus hnus hnus samozrejme minimálny plat na papieri a cez nie akú agentúru mu chodilo zvyšok.
Veľmi nevdacna práca
A aby som nezabudla to primitívne nukanie produktov nekúpite si Red bul? Máme v akcií 🤮😄👎🤦‍♀️

gabika0825
15. okt 2021

Môj kamarat robil v BA na bezninke a namakal sa poriadne, musel robiť aktívny predaj pri pokladni, dotoho tovar, upratovať, a občas ťahal aj 14tky, plus cely deň stále na nohách. Platovo sa nesťažoval ale tak to bolo v BA, ale konkrétny plat neviem povedať koľko mal treba si nájsť na kariernej stránke. Neviem však odkial ste takze sa to môže líšiť. No odišiel lebo fakt to bolo vyčerpávajúce, plus nehovorím o tej zodpovednosti cez noc hlavne kadejaký ludia tam prídu aj opitý, nafetovany, nikdy neviete. A niekde na benzinkach nebývajú 2 zamestnanci v noci ale iba jeden čiže to by som sa ja napríklad ako žena velmi bala.

gabika0825
15. okt 2021

@gabika0825 ešte som chcela dopísať tie činnosti že na tej pumpe kde pracoval môj známy tak aj museli piecť, robiť hot dogy a podobne, čiže to je ešte plus ďalšia činnosť.

panipanka
15. okt 2021

tak to je asi pomaly uz na kazdej pumpe take, ze teple jedla sa tam snazia pripravit, presne tie bagety zapekane alebo hotdogy, celkom sa tam obracaju 🙂

zuzu_79
3. jún 2022

Ahojte pracuje tu niekto na benzínke? Skúsenosti?

dzanis147
29. jún 2022

@zuzu_79 pracovala som na benzinke 5 rokov tak ti viem o tom povedat svoje 🙂 si tam vlastne dievca pre vsetko...od predavacky, pekarky az po vsetko mozne...ja som tu pracu mala rada, aj napriek tomu, ze si natrafila na kadejakych ludi...velmi zalezi aj na kolegovcoch ci sa podporujete alebo si hadzete polena pod nohy...my sme zo zaciatku boli ako rodina, no potom sa to zacalo kazit, tym, ze chodili novi a novi kolegovci a museli sme tahat smeny aj za nich a chodit z vlastneho volna co bolo dost na nervy...a dalsia vec je ked nas nechali robit cez nocne okienko po samom co ja ako zena som sa dost bala aj ked sme boli zamknuty...plat nezodpovedal vsetkym tym cinnostiam co som tam robila, plus doplacanie za vodicov co natankovali a usli to bolo dost o drzku..ALE!! Bola to pre mna skusenost na cely zivot a musim povedat, ze mozno keby vsetko bolo ako na zaciatku kedy som tam robila ze aj nocne sme robili po dvoch a smenovost trosku ina nevahala by som sa vratit lebo som ju tu pravu z doterajsich mala najradsej...ak to chces skusit tak ti prajem pevne nervy a vela stastia na normalny kolektiv a zakaznikov