Nájdu sa tu nejaké MASÉRKY? Zaujíma ma ako to máte s prácou, vyhovuje vám to časovo popri detičkách? Je jednoduché sa zamestnať v odbore? Čo sa platu týka, ste spokojné? Naskytla sa mi možnosť dovzdelať sa, a rada by som sa pohla týmto smerom, ale len v prípade, že to pre mňa bude neskôr využiteľné.
@panelacikova aj podrastené deti treba vodiť do školy či škôlky... Mňa zaujíma to, či to budem vedieť zladiť práve s týmto. Ak nie, je to pre mňa zbytočné. Aktuálne mám škôlkara a prácu, ktorá mi časovo nevyhovuje preto hľadám iné možnosti.
však práve ako masérka, pokiaľ budeš "robiť sama na seba", že nebudeš spadať pod nejaké zdravotné stredisko, si môžeš zadeliť termíny klientov tak, ako sa ti to bude hodiť. čiže áno, zladiť sa to dá. a myslím, že ak ide len o presun zo školy alebo do školy, dá sa aj so zdravotným strediskom (zamestnávateľom) dohodnúť, že potrebuješ odbehnúť na 30-60 minút a potiahneš po návrate... určite vidím v tomto povolaní väčšiu slobodu, než keby si pracovala v nejakej firme v kancelárii napríklad.
Precitaj si diskusie ohladom maserstva, nedavno tu boli najmenej dve.
No ci sa to da casovo zladit tazko povedat.Moja skusenost so zakaznikmi muzmi.Ti su schopni prist na masaz aj za 5 minut bez terminu.A zeny tie si dohodnu terminy na masaz vzdy.
@savoya haha sranda 😀 muž chodí takto kadernícke, ide okolo či môže ísť a ja mesiac objednaná 😀
Však choď do toho. Kým sa dovzdeláš, deti podrastú.