Odišiel je mi hrozne ,nieje šanca ísť tam s ním to je nereálne , ako ste si zvykli na takýto život ? :( nemôžem spat stale sa budím že už tu nieje ..
Brala som si manzela preto lebo sme chceli spolocnu cestu zivotom, a nie on svoj zivot niekde a ja niekde.
Vzdy je to o tom ako clovek chce. A ked chce, moze byt rodina spolu. Tu alebo tam.
Je to dlhodobo ? Ake turnusy bude robit? Mate deti?
Mame dohodu, ze by sme sli spolu. Aebo nesli. Podla mna takto rodina dlhodobo fungovat nemoze
Pises, ze je nerealne ist tam s nim, tak mas len 2moznosti - bud sa prisposobis a budes brat zivot tak ako prisiel a jednoducho sa na cas prisposobis zivotu s komunikaciou cez telefon, alebo druha moznost - obaja budete musiet polavit zo svojich financnych narokov, a za cenu najdenia lepsie zaplatenej prace sa prestahujete do ineho kuta Slovenska, kde budete zit sice za "slovensky" plat, mozno skromnejsie ako pri zahranicnom plate, ale budete spolu. Nepises dovod preco odisiel, tak je tazko poradit, ale skus sa vzit aj do jeho pocitov - ani pre neho to nie je lahke, aj jemu by lepsie padla psychicka podpora od manzelky, nez psychicky zrutena manzelka... ako manzelka vojaka, ktory bol za posledne 2roky vyse roka na zahranicnych misiach ta viem pochopit, zelam ti vela sil, a radim ti hladat na tom, ze je prec, len a len pozitiva 🙂 neries co by bolo keby, tes sa, ze napr.vdaka dnesnym technologiam sa mozete kazdy den vidiet cez messenger a uvidis, ono to zbehne 🙂
Tak si predstav ako je jemu. Ty si doma, spis vo svojej posteli. A on? Niekde v cudzine, sam a musi to zvladnut.
je to narocne, vsetky co sme to aspon kusok zazili to vieme pochopit, je ale rozdiel, ak je to 3-6 mesiacov, rok alebo desat rokov - na ako dlho tam siel, preco nemozes ist za nim, ked prejde nejaku aklimatizacnu fazu, co bolo dovodom, ze siel? financie? existencne potreby? chcete kupit luxusny dom? tak potom sa treba zamysliet, preco tam siel a mysliet hlavne na to
Ahoj začiatky sú ťažké po čase si zvykneš musíš len vydržať.