Práca Malina potraviny ako prevádzkar - skúsenosti

25. sep 2024

Ahojte prosím neviete ako to funguje? Reálne skúsenosti? Išli ste niekto do toho a viete si na Tom zarobiť? Alebo blbosť a plno zodpovednosti? Není to klasický vedúci je to asi zobrať si na seba tu predajňu? Trošku sa strácam. Ďakujem

rozculena
25. sep 2024

áno,na seba,čiže živnosť.

rozculena
25. sep 2024

veď to tam máš všetko detailne vypísané

autor
25. sep 2024

Tu je link na to. Ďakujem za info. Hľadám si prácu tak nechcem sa okaslat

autor
25. sep 2024

@rozculena ani nie zaujima ma real skúsenosť že či si zamestnancov zhanam sama či ich výplacam ja alebo malina a pod

egonsk
25. sep 2024

je to klasicky prenajom znacky ... vpodstate ti to daju do prenajmu, ty mas vsetku zodpovednost a naklady a zisky podla dohody posielas cast im a cast ti zostava. tie francizy su bezne v roznych oblastiach. Vzdy na tom zarobi majitel znacky a namaka sa ten, kto mysli, ze zbohatne jednoducho 😉😄

autor
25. sep 2024

@egonsk Mne nejde o to jednoducho zbohatnúť.. Ale tak jasné, že zadarmo by som to nerobila veru. Len ma odrádza to, že nájsť si svoj tím zamestnantcov. Kto pôjde robiť predavača na živnosť? Asi nikto.

svetlonos
25. sep 2024

To len ty si živnostník, zamestnanci sú normálne zamestnaní.

ibrunova
26. sep 2024

V živote by som do niečoho takého nešla.

melanta
26. sep 2024

Ako živnostník si prenajmeš prevádzku. Oni ti dajú viac menej zabehnutú prevádzku v tomto prípade, dajú ti know how, kde čo objendávať. Budeš si hľadať zamestnancov, čiže budú to tvoji zamestnanci, ty im budeš platiť mzdu. Ako každý zamestnávateľ, mzdu zaplatíš ľuďom bez toho, či ty budeš alebo nebudeš mať zisk. Budeš si objednávať tovar od rôznych dodávateľov a platiť im za dodanie tovaru. Proste akoby to bola tvoja prevádzka, všetko si budeš riešiť sama. Maline odvedieš určité percento každý mesiac. A pozor, Malina musí byť otvorená 365 dní v roku, čiže aj počas štátnych sviatkov musíš mať otvorené a byť tam ty alebo rodinný príslušník, čiže aj Štedrý deň, prvý a druhý sviatok vianočný, Nový rok, všetky 4 dni veľkej noci atď. Musíš mať otvorené 365 dní v roku, žiadne že som chorá a nemá kto prísť.

autor
26. sep 2024

@ibrunova veru ani nepôjdem po prečítaní ... Kedysi sme mali obchod to som ešte bývalá na dedine, tam to šlo... V meste to je masaker malina je drahá bola som dnes pozrieť a tie ceny fuuuuha celé zle ...

personality
26. sep 2024

Bývam tam a nie je to tak dávno cca pol roka, čo tam bol nový majiteľ, takže asi to nie je také úžasné.

erickatt
26. sep 2024

Ak sa nemylim. Ex sa s nim sudi za nevyplatenie mzdy. A syn dostal po 4 hodinach zaucania vynadane ,ze predal malo. Smenu mu dali poobednu do 23. A rano o 5 zas mal byt. A vedeli, ze cestuje. A v noci mu uz nejde spoj. Bol ram 2 dni

melanta
26. sep 2024

Asi pol km od tejto prevádzky je Tesco, Lidl a Kaufland. Malina sa môže oplatiť niekde na mieste, kde ľudia v okolí nič iné nemajú. Ale nie v lokalite, kde ľudia majú supermarkety.

personality
26. sep 2024

Všetko je tam riadne drahé a sortiment veľmi biedny. Ak tam idem, tak zvyčajne po 1 max 3 veci, ak som veľmi lenivá ísť do tesca a viem, že zaplatím 2x viac. A to možno raz mesačne sa mi stane. Na sortimente by mali popracovat, chýbajú mi tam aj základné veci a samozrejme ak by boli ceny normálnejsie, tak by bolo hneď lepšie.