Práca je vždy práca. Keď baví, tak je to k nezaplateniu

axavilix
22. jún 2024

Aj keď to možno bude znieť ako klišé ale skutočne mať prácu ktorá človeka baví v dnesnej dobe je niečo čo už by som povedala je takmer úplne prežitok. Buď sa človek naháňa za vyššiu výplatu alebo mu prosté stupne do hlavy taký ten Corporatny image do hlavy a nakoniec uvedomí že ty inde by možno robil možno aj menej by sa narobil ale už len z princípu ostáva a tak sa nešťastný nakoniec pristihne pri tom ako mu z toho všetkého je smutno. Je jasné že práca hrá veľmi dôležitú úlohu v živote človeka ale na druhú stranu len málokto si môže povedať že má prácu ktorá by ho naozaj bavila napĺňala a to si myslím že je práve ten priestor na zlepšenie kvality a spokojnosti v živote.

marca12
22. jún 2024

@axavilix Ja milujem svoju pracu. Mam to stastie,ze mam pracu,ktora ma bavi,do ktorej sa tesim. Ale aj to nebolo zadarmo. Roky som sa trapila v inych zamestnaniach,kde bol nanic sef aj kolegovci. Dnes mam skveleho sefa,super kolegov a som velmi vdacna,ze tam mozem pracovat.

pe_mi
22. jún 2024

@axavilix hlásim sa,mám perfektnú prácu,ktorá ma neskutočne baví a teším sa do nej

tenerifka
22. jún 2024

Robim sama na seba a svoju pracu zbozñujem, ide to ruka v ruke s tym, ze cim podam lepsi vykon, tym viac zarobim, som velmi motivovana, mam napady, ktore si mozem sama zaviest a s nikym ich nemusim konzultovat.

egonsk
22. jún 2024

@axavilix je super, uz len sa naucit pouzivat bodky a ciarky a bude to s tebou uzasne komplet 😉👍

melanta
22. jún 2024

@axavilix píšeš, že:
len málokto si môže povedať že má prácu ktorá by ho naozaj bavila

Väčšina ľudí, s ktorými som v pravidelnom kontakte robí prácu, ktorá ich baví. Ja tiež. Aký je človek, takými ľuďmi sa obklopuje. A čo sa týka korporátu, za mňa to boli úžasné roky - skvelí kolegovia, práca ktorá bavila, skvelý zárobok, skvelá kariéra a posun, ktorý by som inde nezískala a skvelá prax, vďaka ktorej dnes podnikám v tom, v čom podnikám.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petamich
22. jún 2024

nemyslim si, ze je nejako raritne mat pracu, ktora cloveka bavi 🤷‍♀️ vacsina ludi asi nezaziva pocit absolutneho stastia, ze ide rano do (prave tejto) prace ale ak 80% som v praci spokojna a bavi ma tak mi to uplne staci

kiki68
22. jún 2024

Mna bavi praca, ktoru robim. Je to pestre, mam fajn kolegyne. Ako vzdy bude nieco, na co sa da nadavat. Ale bavi ma to z viacerych aspektov.

mimirka32
22. jún 2024

@axavilix aj mna moja praca bavi. A mam rada mojich kolegov. Niektore veci mi vadia, ale dokonale nie je skoro nic. Robim presne to co robit chcem a stale mam kam rast a rozvijat sa

mandzula
22. jún 2024

Svoju prvu pracu, ktoru som robila 13 rokov, som milovala, odist ma donutili podmienky, za akych som ju vykonavala. A teraz mam taku pracu, ze sa uz teraz tesim, ako v pondelok zapnem komp.

vikiki29
22. jún 2024

@axavilix Tu máš názorný príklad toho, že to prežitok nie je. Všetci tu majú skvele platenú prácu a všetci ju milujú 😉

evkamotka
23. jún 2024

Mna sa paci moja praca, obsahovo, kolektiv, prostredie. A manzel ma doslova jeho pracu snov