Ahojte som vyštudovaná grafička, tento rok som skončila strednú školu grafik digitálnych médií. Nepotrebujete niekto grafika? Ako spoluprácu alebo na občasné práce (brožúrky, plagáty,...) Pýtala som sa aj na fb ale správy som dostala o propagovani produktov a len si vytvorím poradie 😃 o také niečo nestojím. Len práca grafika. Ďakujem.
Je stránka jaspravim, kde si môžeš urobiť inzerát na takéto napríklad občasné veci. Viem, že v mojom predchádzajúcom zamestnaní tam oslovovali práve grafikov
@monciika okrem jaspravim.sk skús dať ponuku na
navolnenoze.cz
fiverr.com
freelancer.com
@nelca84 na ktorých školách v BB sa to študuje prosím ťa? Ja viem len o Tajovského
@liloastitch aj na "murgaske" a stavebnej v kremnicke
@nelca84 to sú trochu odlišné odbory, v kremničke je to síce grafik, ale zameriavajú sa na tlač. Konkrétne týchto nebýva až tak veľa,ale to uplatnenie je už dnes horšie keďže svet sa viac digitalizuje. Ale v BB je našťastie stále dosť tlačiarní. Tá Murgaška je taká všeobecná, asi najlepšia pre tieto odbory lebo decká naučia všetko ohľadne tohto odvetvia. Ale súhlasím, absolventov je každoročne dosť a presadia sa len tí najšikovnejší. Podobne je to aj s obchodom a podnikaním. Ťažko sa teraz uplatňuje absolventom.
Ďakujem vám, určite vyskúšam ☺️
@monciika skús osloviť menšie firmy aj mimo toho čo píšu na profesií. Aj tam kde nemajú ponuku práce aktuálne zverejnenú. Ja som chvíľu študovala grafiku, praxovali sme vo firmách kde sa neskôr niektorým podarilo aj zamestnať.
https://www.profesia.sk/praca/digitalcare-servi... tento inzerát si pamätám a vyzerá to tak že je to ponuka na prácu z domu...