Práca grafik

monciika
23. nov 2022

Ahojte som vyštudovaná grafička, tento rok som skončila strednú školu grafik digitálnych médií. Nepotrebujete niekto grafika? Ako spoluprácu alebo na občasné práce (brožúrky, plagáty,...) Pýtala som sa aj na fb ale správy som dostala o propagovani produktov a len si vytvorím poradie 😃 o také niečo nestojím. Len práca grafika. Ďakujem.

buberova
24. nov 2022

https://www.profesia.sk/praca/digitalcare-servi... tento inzerát si pamätám a vyzerá to tak že je to ponuka na prácu z domu...

janagem
24. nov 2022

Je stránka jaspravim, kde si môžeš urobiť inzerát na takéto napríklad občasné veci. Viem, že v mojom predchádzajúcom zamestnaní tam oslovovali práve grafikov

maranco
24. nov 2022

@monciika okrem jaspravim.sk skús dať ponuku na
navolnenoze.cz
fiverr.com
freelancer.com

nelca84
24. nov 2022

@monciika problem bude asi v tom, ze je vas strasne vela, stredne skoly produkuju aktualne tony grafikov, len v BB sa to studuje na troch skolach... tak vela stastia. Skus nieco vytvorit aby si sa troska spropagovala.

liloastitch
24. nov 2022

@nelca84 na ktorých školách v BB sa to študuje prosím ťa? Ja viem len o Tajovského

nelca84
24. nov 2022

@liloastitch aj na "murgaske" a stavebnej v kremnicke

liloastitch
24. nov 2022

@nelca84 to sú trochu odlišné odbory, v kremničke je to síce grafik, ale zameriavajú sa na tlač. Konkrétne týchto nebýva až tak veľa,ale to uplatnenie je už dnes horšie keďže svet sa viac digitalizuje. Ale v BB je našťastie stále dosť tlačiarní. Tá Murgaška je taká všeobecná, asi najlepšia pre tieto odbory lebo decká naučia všetko ohľadne tohto odvetvia. Ale súhlasím, absolventov je každoročne dosť a presadia sa len tí najšikovnejší. Podobne je to aj s obchodom a podnikaním. Ťažko sa teraz uplatňuje absolventom.

monciika
autor
24. nov 2022

Ďakujem vám, určite vyskúšam ☺️

monciika
autor
24. nov 2022

@nelca84 hlavne problém si je nájsť prácu cez profesiu a pod. Pretože chcú prax aspoň 2 ročnú a viete kde ju zohnať keď ma nikto nezamestná lebo nemám prax ktorú oni chcú

liloastitch
24. nov 2022

@monciika skús osloviť menšie firmy aj mimo toho čo píšu na profesií. Aj tam kde nemajú ponuku práce aktuálne zverejnenú. Ja som chvíľu študovala grafiku, praxovali sme vo firmách kde sa neskôr niektorým podarilo aj zamestnať.

buberova
24. nov 2022

@monciika myslím že v inzeráte ktorý som poslala písali že nečakajú seniora/experta a že je to vhodné aj pre absolventov 🙂

vcielka45
30. mar 2023

@monciika dobrý deň viete mi navrhnúť plagát

arabela55
16. apr 2024

@monciika zdravim. Myslíte, že na prácu grafika stačí kurz Adobe photoshop?