Práca Foxconn - skúsenosti

scarletka34
1. feb 2021

Ahojte pracuje tu niekto v Nitre vo Foxconne? Aké máte skúsenosti s touto prácou a ako sa tam dá zarobiť. Dik za každý komentár

lellla
1. feb 2021

To.ma.zaujima ..ja som tam.pracovala daaavno robota na bavila až na tie nočné ale neporadil ti teraz ako sa zarába ...keď sommrobila ja tak zarábali super kmeňový zamestnanci ja som.bola.cez agentúru a to nikdy viac ..

scarletka34
autor
1. feb 2021

@lellla no ja som bola v jaguari cez agentúru a tiež nikdy viac. Vo Foxconne sa robí teraz na 2 smeny. Tak zaujíma ma hlavne plat lebo pohovor je jedna vec a skutočnosť druhá

77katarina
1. feb 2021

@lellla
@scarletka34 Dievčatá keď sa smiem opýtať prečo nikdy viac cez Agentúru ? Ďakujem

scarletka34
autor
1. feb 2021

@77katarina lepšie je byt kmeňova lebo potom keď treba agentúry prepúšťajú

77katarina
1. feb 2021

@scarletka34 ja som myslela, že kvôli odvodom

lellla
2. feb 2021

@77katarina agentúra má odrbala a to ešte som pekne napísala o veľa peňazí ...pre to...nič som nemala isté a zaručene

Čím viac som robila tým.mensiu výplatu som paradoxne mala a najlepšie na tom.bolo že sme boli tri kamarátky ktoré sme robili ale že úplne na vlas rovnako a každá jedna malá výplatu inú niekdy aj o 50e rozdiely ...tá istá agentúra tá istá práca ten istý pracovný čas ...nikdy cez agentúru! Ale to len moja skúsenosť 🤭

lellla
2. feb 2021

@scarletka34 tam to inak bolo aj tak že podľa toho kde si sa dostala si bola finančne ohodnotená ..to bolo pred asi 7 rokmi alebo 8...bola hala kde si robila jak sibnuta ani na wc si nemohla ísť a tam sa malo zarobilo ..ja som robila na takých bunkách tam sa robilo super ...a ešte som robila nlza pásom ale kde sa osadzali komponenty do plošných dosiek a aj to bolo celkom fajn tam tá až tak nenahanali ...😋keby je tá firma tu bližšie kde bývam ja tak by som sa tam snažila dostať lebo mňa to bavilo .m

scarletka34
autor
2. feb 2021

Nikto tam teraz nepracujete? Zaujímalo by ma ako to tam je teraz

cricket
28. apr 2021

@scarletka34 Ahoj. Ja pracujem už 2 roky vo foxconne. 5,30 na hodinu, okolo 700-750€ máš v čistom na 2 zmeny po 7,5h ranná poobedná, nočná není. Teraz mi predĺžili zmluvu na dobu neurčitú. Vo foxconne je čistý chaos. Niekedy není robota, iný sú doma na odstávke 60% a ty za nich robíš ktorý sú doma. Alebo ti dajú odplanovany deň na pondelok a v sobotu môžeš ísť do roboty. V sobotu budeš mat ako obyčajný deň. Takto robia. Naháňajú, ponižuju ťa, nadávajú do teba do debila, kričia jak besny, vyhrážajú sa keď nejdeme na nadčas tak ze dajú ppd (porušenie pracovnej disciplíny). Musíme mať okuliare co mi kazí oči, strašne ma bolia z toho oči. Lídri chcú urobiť všetky hodinovky lebo z toho majú bonusy príplatky a my nič z toho nemáme. Nestačí plán, musíš urobiť aj hodinovku kde máš stanovené napr 50-55ks na hodinu. Hľadal som robotu, že prestúpim, ale kde. Špekuloval som ze kuriéra skúsim alebo pôjdem do jaguara. Hovorili jedny, že v jaguari je lepšie než tu. Takže neviem. Tí ktorý ste robili v jaguari ako tam bolo? Aká bola výplata? Ďakujem moc. Keď by ste mali akúkoľvek otázku ohľadom foxconn kľudne sa spýtajte. Rád odpoviem.

scarletka34
autor
28. apr 2021

@cricket ja som bola jaguari 3 týž nikdy viac. A ty co robili vo foxkone išli do jaguaru a potom sa vrátili späť do foxkonu. Tak každá práca ma svoje plusy a mínusy

cricket
28. apr 2021

@scarletka34 hej hej aj ja som počul ktorý robili vo foxconne tak išli do jaguaru a potom naspäť do Foxconu. V jaguari bolo ako? Výplata je aká? Koľko hodín robíš? Som počul že v jaguari je lepší plat ale robota o ničom. Povedz všetko prosím ta o jaguar. Chcem vedieť koľko je tam plat atď kolmo h sa robí atď. Vďaka veľmi.

scarletka34
autor
28. apr 2021

@cricket ja som tam robila chvíľu ale do 900 aj zo stravnymi keď si cez agentúru

scarletka34
autor
28. apr 2021

@scarletka34 so zrejme keď máš nadčas

cricket
28. apr 2021

@scarletka34 a ako kmeňový koľko zarábajú?

cricket
28. apr 2021

@scarletka34 sú aj nadčasy? Ako často? A je pravda ze 4 dní sa robí v týždni?