Práca ďaleko od domova

marion09
11. jan 2019

Zdravim vás, potrebujem poradiť... Naskytla sa mi dobrá práca ale je ďaleko od bydliska.mam dvojročné dieťa,muza a zázemie.isli by ste do toho?čo muž a dieťa?

nelinka2009
11. jan 2019

@marion09 ano na kolko by si odchaszala!

marion09
autor
11. jan 2019

@nelinka2009 na minimálne mesiac,maximálne 2

januarova
11. jan 2019

@marion09, neodisla by som. dobra praca moze byt aj za 20 rokov, ale dieta je male iba raz. to co ti s nim utecie, sa nikdy nevrati.

vektricka16
11. jan 2019

@marion09 za mna osobne by som urcite neisla nikam od dietata....aj ja mam 2rocnu slecnu a neviem si predstavit ist od nej prec....

hettinka
11. jan 2019

@marion09 nie... bola som v podobnej situácii, dostala som ponuku a doma malé dieťa a nesla som. Byt matkou je aj o tom, že tomu treba podriadiť pár rokov. Jedine, že by ste šli všetci.

0martina0
11. jan 2019

no bez dieťaťa absolutne,ked ide chlap tak je to ine,ale tak dlho bez dieťa

saslavka73
11. jan 2019

Ja som odišla od 1 ročného na týždňovky. Už by som to neurobila. Ľutujem to, nič si nepamätám z toho obdobia.

diewcatqoo
11. jan 2019

Moznost vziat dieta a muza, s tym, ze muz by si tam tiez nasiel pracu, neexistuje? Ak by to bola super pracovna ponuka a moznost, ze aj muz by sa tam lahko zamestnal, nevahala by som ani chvilu a sla s celou rodinkou. Dieta je este male, lahko si zvykne v novom prostredi. Ak moznost vziat rodinu so sebou neprichadza do uvahy, nesla by som. Rodina ma byt spolu

nelinka2009
11. jan 2019

@marion09 v akych intervaloch? kolko by ste potom bola doma? ono to zalezi od viacerych faktorov... aka je vasa situacia... tu vam budu vsetky pisat akoby od maleho dietata neodisli... ja vam napisem iny pohlad... vase dieta bude vzdy vasim dietatom.. ci bude mat rok, ci 30 rokov... ale raz to dieta bude mat vlastny zivot a vy budete prehodnocovat svoj... vy sa musite poznat a poznat aj svoje dieta... je tu este moznost po nejakej dobe prosto prestahovat celu rodinku... zalezi ako dieta zvlada cas bez vas... aky mate vztah s muzom... mne ked odchadzal muz, tak ma vsetci varovali, ze to znamena koniec... nebolo to tak, zmenilo to nas vztah, ale len pozitivne... teraz som dala 2 a pol rocneho do jasli... vsetci pozeraju cez prsty ( kludne totiz mozem byt doma, do prace ma nic netlaci ) , ale nikto nezije moj zivot, zivot mojej rodiny... co vam na to hovori muz? ono zalezi preco to robite... ci financie tlacia, ci utekate pred zlym vztahom s muzom... ci tuzite po zavratnej kariere... ale pamatajte, ze spokojna mama = spokojne dieta = spokojna rodina

pininka
11. jan 2019

Neodišla, môj muž tak odchádza už 12 rokov a deti a aj ja to veľmi ťažko znasame.

nelinka2009
11. jan 2019

@pininka keby ste to tak tazko znasali, tak uz by to nebol vas muz... nestraste ju, vsetko sa da, len treba chciet...

janinah
11. jan 2019

Žiadna práca ani peniaze by mi nestáli za to,aby som svoje dieťa videla vyrastať len cez skype..chlapi tak robia,áno,žiadna výhra,ale ak sa inak nedá....lenže mama je mama,nech si každý vraví čo chce....

pininka
12. jan 2019

@nelinka2009 vy viete veľký prd o mojich pocitoch a ja určite niesom typ ktorý hodí hneď všetko za hlavu a ide sa rozvádzať. Žiadne peniaze ani nič podobné mi nenahradí to,keď deti plakali pred dverami aby ocko neodchádzal. On sám dobre vie pri koľkých významných veciach doma nebol, ale ano,sú také typy ako vy, že im je to jedno. Nikto ju tu nestrasi,kopec žien jej napísalo že by od dieťaťa ani od muža neodišli. Moja mama odišla na 6 týždňov do Nemecka robiť keď som mala dva roky, keď sa vrátila nespoznala som ju a vôbec som k nej nechcela ísť a ten vzťah sa už nikdy nedal dokopy. Dospelému vysvetlis, vydrží, ale decku nevysvetlis.

janinah
12. jan 2019

@pininka škoda aj reagovať na dáku "hrdinku",ktorej stačí,že dieťa existuje,jedno,či pri matke,či tisíc km ďaleko či kdesi usoplené v jasliach,lebo matka sa musí pracovne realizovať....ale vzťah s dieťaťom treba budovať,presne ako píšeš,dospelý pochopí ,dieťa nepochopí,že mamu vidí len kdesi na obrazovke pc..

marion09
autor
12. jan 2019

Nehadajte sa žienky.Popravde ja nemam to srdce odísť,len sa obávam že neskôr takú ponuku už nedostanem.preto som sa chcela poradiť.

pininka
12. jan 2019

@janinah svätá pravda. Žiaľ aj v svojom okolí poznám ženy,ktoré majú deti len preto že niekto to niekedy povedal že treba mať deti a tak sa k nim aj chovajú. Veď je jedno kto ho bude vychovávať, hlavne že mám decko a urobím si ciarku.

pininka
12. jan 2019

@marion09 neboj, my len diskutujeme. Ja verím tomu že príde aj iná ponúka a možno oveľa lepšia. Život nám často dáva do popredia takéto veci, možno preto aby sme si uvedomili čo máme.

alaguema
12. jan 2019

@marion09 dvojročné dieťatko ťa ešte veľmi potrebuje. Ani by som nad tým neuvažovala.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majaxy
13. jan 2019

@marion09 S manželom si sadni a s tým sa poraď. Ty vieš prečo nad tou pracou uvažujes. Napíšte si zoznam zvážte pre a proti. To bude lepšie ako MK