Práca cez sociálne siete

alexandra55661
27. okt 2021

Ahojte. Chcem sa Vás opýtať či máte niekto skúsenosti prípadne rady o práci cez sociálne siete. Teda že tým že budete zverejňovať nejaké príspevky na IG a z toho máte mať peniaze. Som v tomto úplný začiatočník tak ma to zaujíma. Ja som na niečo také narazila, volá sa to Valentus.

konikkon
27. okt 2021

@alexandra55661 pokiaľ nie si influencer alebo nejaký zručný marketer, ktorý vie tvoriť online kampane so zacielenim na trh, budovať značku, používať rôzne techniky a nástroje, tak sa vždy jedna o pofiderny mlm, čiže budeš spamovat svoju vlastnú stenu a svojich známych otravovať predajom pofidernych produktov. Zvyčajne sa jedná o tzv.vitamíny, doplnky stravy a produkty na chudnutie.z predaja máš potom nejaké percento.

patus_2
27. okt 2021

Ale kto by si pozeral tie príspevky na ig? Ak máš aspoň 5000 reálnych followerov, tak možno s tebou nejaká firma spoluprácu nadviaže. Ale veľakrát je to "iba" barter, že zadarmo dostaneš ten výrobok, ktorý recenzujes. Ďalej ako nadviažes spoluprácu s nejakou firmou? Pozri na ig mamzaujemospoluoraci, tam sa toho veľa dozviete ako to chodí a aj ako to nechodí. Žiadna firma ti nedá peniaze za spoluprácu, pokiaľ by to pre ňu nebolo výhodné. T.j. pokiaľ nebude mať po tvojom príspevku o xy viac zákazníkov. Reklamy robia "známe" tváre a rôzni youtuberi, bohužiaľ veľa dnešných "umelcov" žije z ig propagácii. Ak si len obyčajný človek tak máš veľmi maličkú šancu, že s tebou bude nejaká firma spolupracovať.

patus_2
27. okt 2021

@alexandra55661 a ten Valentus bude prebiehať presne tak ako píše vyššie pani. Budeš predávať a mat z toho nejaké percento. Ak nechceš ponúkať známym, kamarátom a rodine, tak si radšej nájdi inú brigádu

nikaleo17
28. feb 2023

Co je to ig?

qsookie
28. feb 2023

@nikaleo17 Instagram