Ahojte. Chcem sa Vás opýtať či máte niekto skúsenosti prípadne rady o práci cez sociálne siete. Teda že tým že budete zverejňovať nejaké príspevky na IG a z toho máte mať peniaze. Som v tomto úplný začiatočník tak ma to zaujíma. Ja som na niečo také narazila, volá sa to Valentus.
Ale kto by si pozeral tie príspevky na ig? Ak máš aspoň 5000 reálnych followerov, tak možno s tebou nejaká firma spoluprácu nadviaže. Ale veľakrát je to "iba" barter, že zadarmo dostaneš ten výrobok, ktorý recenzujes. Ďalej ako nadviažes spoluprácu s nejakou firmou? Pozri na ig mamzaujemospoluoraci, tam sa toho veľa dozviete ako to chodí a aj ako to nechodí. Žiadna firma ti nedá peniaze za spoluprácu, pokiaľ by to pre ňu nebolo výhodné. T.j. pokiaľ nebude mať po tvojom príspevku o xy viac zákazníkov. Reklamy robia "známe" tváre a rôzni youtuberi, bohužiaľ veľa dnešných "umelcov" žije z ig propagácii. Ak si len obyčajný človek tak máš veľmi maličkú šancu, že s tebou bude nejaká firma spolupracovať.
@alexandra55661 a ten Valentus bude prebiehať presne tak ako píše vyššie pani. Budeš predávať a mat z toho nejaké percento. Ak nechceš ponúkať známym, kamarátom a rodine, tak si radšej nájdi inú brigádu
Co je to ig?
@alexandra55661 pokiaľ nie si influencer alebo nejaký zručný marketer, ktorý vie tvoriť online kampane so zacielenim na trh, budovať značku, používať rôzne techniky a nástroje, tak sa vždy jedna o pofiderny mlm, čiže budeš spamovat svoju vlastnú stenu a svojich známych otravovať predajom pofidernych produktov. Zvyčajne sa jedná o tzv.vitamíny, doplnky stravy a produkty na chudnutie.z predaja máš potom nejaké percento.