Dobrý večer chcem sa spýtať je tu niekto kto by mi poradil? Mam 20 ročnú dcéru robí cez projekt z úradu prace na 9 mesiacov v jednej nemenovanej firme kde sa lepia gumy veľmi jej to tam škodí tak marodovala 2a pol mesiaca po maródke nastúpila do prace a asi po dvoch týždňoch jej dali podpísať výpoveď tak na ňu tlačili že nevedela ani čo podpisuje mladá hlúpa si to neprečítala dali jej podpísať na vlastnú žiadosť chcem sa spýtať že čonas čaká teraz počula som že vraj nemôže na vlastnú žiadosť dať výpoveď keď si cez projekt lebo že vraj si bude musieť platiť poistku na zdravotnú sama ako to vlastne je môže sa ísť zaevidovať
Ale keď sa zamestnám bez pomoci úradu práce, vzedy to neplatí že? Mne sa stalo že keď som si raz konečne našiel prácu kde stíham, tak ma prepustili kvôli maródke.
áno ak to bolo z úradu práce vyradia ju za nespolupracu a samozrejme ZP si bude musieť platiť sama.Od januára 2025 to bude mesačne 107,25.eur.S tým že po 6 mesiacoch sa môže znovu evidovať.Aspoň doteraz to tak bolo.