Práca cez počítač

kikuska63
10. mar 2022

Ahojte pracuje tu niekto cez počítač ? Ak ano, vedeli by ste mi dať nejaké info? Skôr nejakú administratívu a žiadny nútený predaj

gabika20
10. mar 2022

@kikuska63 a co ovladas? cudzi jazyk preklady, programovanie, spravca eshopu, uctovnictvo napriklad.. vselico sa da cez pc len treba prax, nieco ovladat.. ja robim na urade administrativu cez pc

h2
10. mar 2022

@kikuska63 V dnešnej dobe? Väčšina ľudí, alebo aspoň veľmi veľa, keď nie väčšina, pracuje cez PC. V administratíve ide všetko cez počítač.

kikuska63
autor
10. mar 2022

@kikuska63 pardon, zle som sa vyjadrila, myslela som prácu z domu, účtovníctvo a korešpondenciu mám v malicku

slavkadud
10. mar 2022

Akoze info ake? Ponuku prace?

mamamasama
10. mar 2022

Aké info? Kde hľadať? Profesia.sk napríklad.

marci77
10. mar 2022

@kikuska63 a cudzie jazyky ovladate? ak ano, ake?

vsauce_
10. mar 2022

Manžel takto prekladá texty dokumentov. Nedávno mu dokonca napísali z jednej spoločnosti, kde pracoval, či by pre nich nemal záujem pracovať z domu, čo nám prišla ako super príležitosť.
Nájsť sa určite dá, ale teda treba mať aj nejaké znalosti. Nerozmýšlala si nad tým účtovníctvom ako SZČO, čo by si mohla aj z domu?

ciernabrigita
10. mar 2022

@kikuska63 ak máš účtovníctvo v malíčku tak kde je problém? prípadne je tak ťažké naklikať profesia.sk a hľadať podľa preferncií, znalostí,...? alebo ti tu má niekto napísať rovno, že hľadá práve teba? alebo ti má napísať, čo konkrétne on/a robí z domu (k čomu ti to bude?)? čo presne sa potrebuješ dozvedieť? lebo takýchto otázok je tu veľa každý mesiac a vždy je dôležité, čo kto ovláda, aké má možnosti, nároky... a nikto to rovno nenapíše...

martinkatinka
10. mar 2022

No ak ovladas pracu na pocitaci, tak si ju aj vies urcite najst(konkretnu ponuku).

gabika20
10. mar 2022

vyborne uctovnictvo ak ovladas je dobry zaklad, treba sledovat profesia, kariera, zadat kriteriu praca z domu.. prip. rozposlat zivotopis.. mozno ale zo zaciqtku na zabeh bude treba chvilu chodit do kancelarie a neskor z domu