Práca cez MyMap

katkaseiner
19. nov 2012

Ahojte, kedze som na materskej a obcas si viem najst kratulinku chvilocku, tak som sa rozhodla, ze si najdem nejaku pracicku cez net. Nasla som cosi co sa vola MyMAP, tam sa vlastne vyplnuju dotazniky a chcela by som vediet, ci ide o serioznu firmu, ci ma niekto s tymto skusenosti. Platia vraj za vyplnane dotazniky ale ak je to nejaka blbost, tak by som nerada poskytla niekomu moje cislo uctu. Dnes mi dosiel email na registraciu a neviem sa rozhodnut....
Mate niekto skusenosti?
Dakujem

katkaseiner
autor
19. nov 2012

@enya00 , to je super, ze si to like-la, ale to znamena ze s nimi mas skusenosti a ze su ok?

sissy27
19. nov 2012

@katkaseiner nemám skúsenosti s konkrétne touto firmou, ale s inou podobného / rovnakého zamerania - seiózna je, vyplácajú každé 3 mesiace odmenu, ale sú to také sumy, že sa to nedá nazvať ani len prilepšením, pokryje to asi tak poplatky za vedenie účtu v banke 😉 ale zas kamoška chodí na takéto akcie, ankety a tam už sú tie odmeny lepšie - od 10€ vyššie...

kejtie21
19. nov 2012

aj ja som zaregistrovana na par strankach na vyplnanie dotaznikov, klikanie na reklamy. Nie sice presne toto, je to ine, ale robi sa to iste v podstate. Dlho som si zistovala ci su to seriozne firmy, vela mamiciek pisalo ze ano, tak som skusila, kedze registracia je zadarmo, nie je co stratit. Zaberie mi to denne asi 10-15 minut. Ak mas zaujem napis IP, poslem linky.

cabby88
19. nov 2012

Ahoj,ja som vyplnala dotazniky v tejto firme,dostala som za ne body a tie body som si uplatnila ako zlavu z nakupu zo stranky hej.sk 🙂 takze je to seriozne,no nezarobis na tom,teda aspon mne nechodili casto dotazniky...tak ale aspon hracky som malej kupila 🙂

katkaseiner
autor
19. nov 2012

@kejtie21 este som tu velmi kratko, neviem ako sa IP pouziva alebo kde to je, posles mi prosim linky? ale radsej take dotaznikove. dakujem 🙂

enya00
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
luna22
19. nov 2012

je to po slovensky?

kejtie21
19. nov 2012

@katkaseiner na tie dotaznikove treba mailom poslat pozvanku, takze ak mas zaujem, napis mi tvoju adresu a poslem ti to.

miminkova
20. nov 2012

@kejtie21 napises mi do ip adresy? dakujem

lucinda1989
21. nov 2012

@kejtie21 prosim napisala by si aj mne tie adresy? pripadne ti napisem mail...dakujem moc

kejtie21
21. nov 2012

@lucinda1989 poslala som ti IP

lucinda1989
22. nov 2012

@kejtie21 dakujem 🙂

zusika1
4. feb 2013

@kejtie21 mohla by som tie adresy poprosiť aj ja? velmi pekne dakujem