Ponúkam Vám jednoduchú prácu NA DOMA.
Na začiatok ako vedľajší príjem neskôr určite aj viac. Využívajte sociálne siete a zarábajte z pohodlia domu. Overená práca ktorá funguje a je vhodná pre každého.
BEZPLATNÁ REGISTRÁCIA, ŽIADNE INVESTÍCIE, ODMENY a Rôzne akcie.
@monhla ak by vzdy rovno pisali o aku pracu ide tak by sa nikdy nikto neozval a neboli by komenty ako prosim info ....
Koľko si už zarobila?
Je to výborná kozmetika Sirael na prírodnej báze. Baby, pozrite si webstránku. Napr. cez konopnú masť som si vyliečila dlhodobý exzém. Posielam blizsie info: Ide o slovenskú spoločnosť Sirael Cosmetics, ktora spolupracuje so znackou Topvet – kvalitná prírodná kozmetika ako: masážne gély, konopná kozmetika, kokosové oleje, bambucké maslá, kozmetika s granátovým jablkom, silice, detská kozmetika, pleťové krémy a oleje, Tea Tree Oil kozmetika, Manuka kozmetika, balzamy na pery, bylinné masti, rastlinné oleje, opaľovacie krémy, ručne vyrábané mydla, špeciálne séra, doplnky stravy (tobolky) a iné. A pre stvornohych milacikov - kozmetika pre psikov a macky. Káva a čaje s obsahom Čínskej liečivej huby REISHI (LING ZHI) a rôzne potravinové doplnky s extraktom tejto huby, produktov Aloe vera - šťava s medom a vit. C, Aloe vera kožný gél, Aloe Vera extrakt na pitie (99,6%), Zelena káva, parfumy, sviečky. Registracia je ZADARMO a nezavazna. V katalogu su ceny katalogove, pre zakaznikov a vy objednavate za clenske ceny, teda za ceny nizsie o 23-56%. Okrem predaja si mozete hladat spolupracovnikov do svojho timu jednoduchym inzerovanim v inzertnych skuinach a odpovedanim zaujemcom, z ktorych budete mat provizie. Produkty sú cenovo dostupné pre každého a u zákazníkov veľmi obľúbené vďaka svojim účinkom a skvelej cene, ktorá nemá konkurenciu. Žiadne vstupne ani iné poplatky u nás nie sú. Ani minimálne objednávky. Registrácia je úplne zadarmo, treba zadat ID 15980 a k ničomu sa nezaväzujete. Ihneď po registrácií získavate zľavy na všetky produkty, t.j. nakupujete za členské ceny. Kompletnú ponuku výrobkov si môžete pozrieť v tomto katalógu: www.sirael.sk. Ak mate nejake otazky, rada odpoviem. Ak mate zaujem o spolupracu, napiste mi. Sirael Cosmetics Europe, spol. s r.o. Náš nový katalóg Jar 2017 obsahujúci veľa nových produktov v predaju už od 12. 4. 2017 !
@novana ,Milá novana, celý predaj a odmena závisí komu, kedy a ako často ukážem katalóg. Ja si týmto privyrábam, ale ak si šikovná dá sa tým aj živiť. Ja taka akčná nie som, keďže mám TPP prácu, ale som spokojná s tým čo zarobím a hlavne s odmenami. Svoj príjem ti zverejňovať nebudem. Pekný večer
Exzem....uzas....
bože blbosť ako každá iná..avon ,oriflame, mary kate ,čaje,kávy,tabletky,atd atd
furt bio eko raw...čo v skutočnosti nemá s eko nič spoločné..
len furt sa niekomu nechce robiť tak musí vytvoriť piramídu..
áno je tu denne veľa ponúk a tie baby si aj privyrábajú, a stými percentami si dobre mimo, 80 percent je cez sociálne siete, a stačí povedať ďakujem nemám záujem, sedíte a kritizujete, ľudia Vám dávajú možnosti privyrobenia. Ja nemôžem vedieť, že Vás nebaví predaj a služby. pekný deň
Ponúkať prácu na MK je proti pravidlám. Viď Kódex správania, bod číslo 10
Nesponúkaj služby alebo tovar (s výnimkou bazára).
Ahojte, mam tip od mojej kamošky na pekne zarobenie peniažkov. Jedna sa o prepisovanie 4-miestnych kodov ktore sytem vygeneruje. Za každy kod je cca 0,7€. Kolko kodov prepišeš je na tebe. Registracia je zdarma. Viac v sukromnej správe. Mne tak vyplatili cca 200€ za 3 tyždne / kto ma viac času vie zarobiť viac.
Ak sa niekto nepovie ani názov firmy, taj je to určite "Overená práca ktorá funguje a je vhodná pre každého" 😎