Ako dlho vám trvalo kym ste sa dostali do toho, kym vám to islo dobre? Ja mam z toho celkom stres, mam nastúpiť ako čašníčka do veľmi preplnenej restiky v centre BA a neviem ako mi to pojde
@keyla38 a dá sa na to nejak pripraviť alebo tak? Nikdy predtým som to nerobila
Na prácu s ľuďmi sa pripraviť nedá 😅 a záleží aj od tvojej povahy. Jednoducho musíš sa odosobniť a byť profesionálka .... Hostí sa neboj, nehanbi, sú to tak isto ľudia, buď milá, poraď im, usmej sa aj na zdute paničky a dôležitých pánov a všetko bude ok 🙂
No podla mna rubes vysoko.prva skusenost v gastre a hned na rajon do velkej restiky...mohla si zacat radsej v kaviarni alebo bare toto bude kruty nastup.. pohodlne topanky obrn sa trpezlivostou nahod usmev a postupne to pojde..popros kolegov nech ti ukazu ako nosit viac tanierov naraz aby si sa neubehala.par dni dopredu si vyziadaj napojovy a jedalny listok a nauc sa ho..tie, zlozenia alergeny vinna karta. Casnik je chodiace menu toto musis ovladat skor nez ta pustia na rajon.
Hlavne sa priprav na oplzlé reči od chlapov
@uprimnazienka ja skor myslim keď mi to nepojde fyzicky. Čo keď nieco rozlejem alebo nebudem vedieť odniesť viac tanierov naraz atd :/