Práca čašníčky

6. jan 2023

Ako dlho vám trvalo kym ste sa dostali do toho, kym vám to islo dobre? Ja mam z toho celkom stres, mam nastúpiť ako čašníčka do veľmi preplnenej restiky v centre BA a neviem ako mi to pojde

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
6. jan 2023

@keyla38 a dá sa na to nejak pripraviť alebo tak? Nikdy predtým som to nerobila

jesenzima
6. jan 2023

Na prácu s ľuďmi sa pripraviť nedá 😅 a záleží aj od tvojej povahy. Jednoducho musíš sa odosobniť a byť profesionálka .... Hostí sa neboj, nehanbi, sú to tak isto ľudia, buď milá, poraď im, usmej sa aj na zdute paničky a dôležitých pánov a všetko bude ok 🙂

keyla38
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
saxana000
6. jan 2023

No podla mna rubes vysoko.prva skusenost v gastre a hned na rajon do velkej restiky...mohla si zacat radsej v kaviarni alebo bare toto bude kruty nastup.. pohodlne topanky obrn sa trpezlivostou nahod usmev a postupne to pojde..popros kolegov nech ti ukazu ako nosit viac tanierov naraz aby si sa neubehala.par dni dopredu si vyziadaj napojovy a jedalny listok a nauc sa ho..tie, zlozenia alergeny vinna karta. Casnik je chodiace menu toto musis ovladat skor nez ta pustia na rajon.

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
modrykonik33
6. jan 2023

Hlavne sa priprav na oplzlé reči od chlapov

autor
6. jan 2023

@uprimnazienka ja skor myslim keď mi to nepojde fyzicky. Čo keď nieco rozlejem alebo nebudem vedieť odniesť viac tanierov naraz atd :/

uprimnazienka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz