Práca/brigáda v zahraničí

2236
17. máj 2023

Zdravím chcel by som sa opýtať či niekto vie o nie čom nejakej práci v zahraničí poprípade brigáde na leto ? Je mi to jedno čo to bude nikdy som ešte nehľadal prácu v zahraničí a čo čítam tak všade sú len podvody preto som sa došiel aj takou formou spýtať ak niekto vie alebo poradiť budem rád.

123kika1234
17. máj 2023

@2236 záleží ake jazyky ovládaš

anjelicek26
17. máj 2023

Na leto treba spraskat zivotopis v jazyku, ktory sto percentne ovladas a ozvat sa vsetkym hotelom v lokalite, kde ta to taha... ci do restiky, servisu, hotela... teda ak je to len brigada na leto tak si zober zoznam hotelov pri Lago di Garda alebo Bodensee... a ides mailova adresa a posles zivotopis a mesiace, kedy chces u nich pracovat... oni sezonne hladaju a teda len sezonne... od aprila do oktobra stale hladaju ludi...

123kika1234
17. máj 2023

Ja som pracovala pre hop on hop off firmu v Nórsku, super práca, výborný zárobok, dennodenne komunikuješ s turistami, treba ovládať minimálne angličtinu na komunikatívnej úrovni

oli18
17. máj 2023

Pred niekolkymi rokmi chodila moja dcera kazdorocne do Mekacov do Nemecka. Velmi dobre zarobila a bola v mladom medzinarodnom kolektive.

2236
autor
18. máj 2023

@123kika1234 len angličitinu na úrovni že sa dohovorím

hmarko
29. sep 2024

@oli18 zdravím.prosim tá dcéra išla cez agentúru alebo sama si našla brigádu.dakujem za odpoveď

oli18
29. sep 2024

@hmarko cez svoju univerzitu, konkrétne prešovskú. Oni mali aj prihlášky a k nim chodili na výbez ľudia z nemeckého úradu práce. Bolo treba urobiť len jazykový test. Ale dcéra je už 20 rokov po škole.

hmarko
29. sep 2024

@oli18 to už bola na vyške,však.syn je teraz v treťom ročniku na strednej a chcel by ísť do Nemecka do mekacu,tak preto som sa opýtala.ubytovanie jej asi oni našli,však

oli18
29. sep 2024

@hmarko áno, už bola na výške. Ubytovanie si vždy hľadala až tam, pomohli jej. Predtým jej došli poštou pokyny a adresa pracoviska. Už o nej tam vedeli. Dnes už je iná doba. Možno by mohol kontaktovať mailom McD sám, či nepotrebujú brigádnikov. Cez prázdninové mesiace tam robili študenti z celého sveta.

hmarko
29. sep 2024

@oli18 áno,aj tak by chcel.on teraz bol na 3tyzd.jazyk.pobyte v Mníchove a veľmi sa mu tam pačilo.len to ubytovanie čo si kukal,bolo dosť drahé,tak uvidí ako zozeniedakujem moc pekne😊😊😊

oli18
30. sep 2024

@hmarko ubytovanie by si mal hladat na internatoch. V lete to tak funguje, ved pohyb studentov po brigadach je velky a internaty cez prazdniny nato sluzia. Ma cas sondovat. Drzim palce 🍀