Zdravím chcel by som sa opýtať či niekto vie o nie čom nejakej práci v zahraničí poprípade brigáde na leto ? Je mi to jedno čo to bude nikdy som ešte nehľadal prácu v zahraničí a čo čítam tak všade sú len podvody preto som sa došiel aj takou formou spýtať ak niekto vie alebo poradiť budem rád.
Na leto treba spraskat zivotopis v jazyku, ktory sto percentne ovladas a ozvat sa vsetkym hotelom v lokalite, kde ta to taha... ci do restiky, servisu, hotela... teda ak je to len brigada na leto tak si zober zoznam hotelov pri Lago di Garda alebo Bodensee... a ides mailova adresa a posles zivotopis a mesiace, kedy chces u nich pracovat... oni sezonne hladaju a teda len sezonne... od aprila do oktobra stale hladaju ludi...
Ja som pracovala pre hop on hop off firmu v Nórsku, super práca, výborný zárobok, dennodenne komunikuješ s turistami, treba ovládať minimálne angličtinu na komunikatívnej úrovni
Pred niekolkymi rokmi chodila moja dcera kazdorocne do Mekacov do Nemecka. Velmi dobre zarobila a bola v mladom medzinarodnom kolektive.
@123kika1234 len angličitinu na úrovni že sa dohovorím
@hmarko áno, už bola na výške. Ubytovanie si vždy hľadala až tam, pomohli jej. Predtým jej došli poštou pokyny a adresa pracoviska. Už o nej tam vedeli. Dnes už je iná doba. Možno by mohol kontaktovať mailom McD sám, či nepotrebujú brigádnikov. Cez prázdninové mesiace tam robili študenti z celého sveta.
@2236 záleží ake jazyky ovládaš