Práca bez zmluvy

7. júl 2023

Našla som si popri mojej práci ešte dalšiu na polovičný úväzok.
Som tam už takmer týždeň a stále nemám zmluvu a zmluvu nemajú ani ostatní ktorý tam pracujú dlhšie. Podotýkam že práca je v BA.Mám cez 40 rokov ale s takymto prístupom som sa ešte nestretla...Šéfka všetkým tyká a používa vulgarizmy. Nahlásili by ste ju napr.na daňový úrad? Alebo kam takúto " paní " podnikateľku treba nahlásiť?

autor
7. júl 2023

Dhšie ako mesiac tam nikto nepracuje, viditeľne tam nikto neni spokojní.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
alex49
7. júl 2023

Zrejme ste všetci radi, že nejakú prácu máte. Mne by raz niekto vynadal, tak by som mu vynadal tiež. Nájdi si normálnu robotu na zmluvu a s normálnym prístupom k ľuďom.

pieksamaki
7. júl 2023

toto sa v nemecku nemoze stat. kazdy sa boji strafe. ihned nahlasit, ukrajinky tiez nemozeme zneuzivat v nasom state. dom myslela ze podnikatelia su kontrolovany. .bez podpisu zmluvy nikto nerobi

sissy27
7. júl 2023

Kym budu ludia suhlasit s ciernou pracou, dovtedy budu takito “zamestnavatelia” existovat… a to, ze pravdepodobne pracujes zadarmo, lebo nemas sancu vysudit peniaze, ti je dufam jasne

karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
janagem
7. júl 2023

Len pozor - nelegálne pracuješ aj ty. Postih ide obom stranam

zojazoja
7. júl 2023

Ja som asi z inej planéty, ale vysvetli mi niekto prosím, prečo nastupis do prace a pracuješ tam týždeň a vieš, že nemáš zmluvu a potom až začneš riešiť po týždni, že nemáš zmluvu....

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
karinka223
Odpoveď bola odstránená
Zobraz