Našla som si popri mojej práci ešte dalšiu na polovičný úväzok.
Som tam už takmer týždeň a stále nemám zmluvu a zmluvu nemajú ani ostatní ktorý tam pracujú dlhšie. Podotýkam že práca je v BA.Mám cez 40 rokov ale s takymto prístupom som sa ešte nestretla...Šéfka všetkým tyká a používa vulgarizmy. Nahlásili by ste ju napr.na daňový úrad? Alebo kam takúto " paní " podnikateľku treba nahlásiť?
Zrejme ste všetci radi, že nejakú prácu máte. Mne by raz niekto vynadal, tak by som mu vynadal tiež. Nájdi si normálnu robotu na zmluvu a s normálnym prístupom k ľuďom.
toto sa v nemecku nemoze stat. kazdy sa boji strafe. ihned nahlasit, ukrajinky tiez nemozeme zneuzivat v nasom state. dom myslela ze podnikatelia su kontrolovany. .bez podpisu zmluvy nikto nerobi
Kym budu ludia suhlasit s ciernou pracou, dovtedy budu takito “zamestnavatelia” existovat… a to, ze pravdepodobne pracujes zadarmo, lebo nemas sancu vysudit peniaze, ti je dufam jasne
Len pozor - nelegálne pracuješ aj ty. Postih ide obom stranam
Ja som asi z inej planéty, ale vysvetli mi niekto prosím, prečo nastupis do prace a pracuješ tam týždeň a vieš, že nemáš zmluvu a potom až začneš riešiť po týždni, že nemáš zmluvu....
Dhšie ako mesiac tam nikto nepracuje, viditeľne tam nikto neni spokojní.