Ahojte. Vlastne sem pisem preto lebo som akosi zúfalá. Neviem kde by som sa zamestnala. Mam SŠ bez maturity. Robila som aj ako predavačka aj v závode. Ale hlavne je ze si neverím.. aj keby chcem niečomu sa zaucit tak mam hrozný strach.. vždy som taká bola a neviem sa premôcť. Prosím poraďte
@taynee to je bez mäkčeňa.. aha ,ty ma nechápeš
A nevies si tu maturitu nejako dorobit? :/
to je čo za dôvod, že si maturitu nespravila lebo si nebola obľúbená? 🙈 maturita sa dá dorobiť, kvalifikáciu si vieš zvýšiť kurzami, možnosti je veľa, len človek musí trochu chcieť a snažiť sa… to, že sa tu budeš ľutovať ti k ničomu nepomôže
@ar3m1s tiež som to tak pochopila
a vo fabrike nechces teda robit ? alebo predavacku, upratovacku ? a navstevujes psychiatra/psychologa? ak ti tvoj strach znemoznuje fungovanie treba s tym nieco robit
ono ja sa len cudujem titulke tohto prispevku. Za mna ked nemáš maturitu tak nemáš vzdelanie, minimalne nie potvrdenie o vzdelani... Cize prvá vec je dokoncit si vzdelanie - to sa da aj na dialku. Druha vec...bez vzdelania ti nikto neda pracu , resp ziadnu skvelu pracu, pretoze nevie ake vzdelanie si nadobudla. Ja absolutne chapem ze nemoze mat kazdy vysoku skolu, ale v tejto dobe nemať maturitu... 🤦
No a maturi som neurobila lebo som nebola obľúbená a proste mala som nejaký blok v sebe ci paničky alebo sociálnu fóliu. Rada som len vypadla. Teraz je to o čosi lepšie..sama som sa s tým pasovala ale aj keď. .. pocity