Práca bez praxe

19. jan 2024

Ahojte. Vlastne sem pisem preto lebo som akosi zúfalá. Neviem kde by som sa zamestnala. Mam SŠ bez maturity. Robila som aj ako predavačka aj v závode. Ale hlavne je ze si neverím.. aj keby chcem niečomu sa zaucit tak mam hrozný strach.. vždy som taká bola a neviem sa premôcť. Prosím poraďte

autor
19. jan 2024

No a maturi som neurobila lebo som nebola obľúbená a proste mala som nejaký blok v sebe ci paničky alebo sociálnu fóliu. Rada som len vypadla. Teraz je to o čosi lepšie..sama som sa s tým pasovala ale aj keď. .. pocity

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
19. jan 2024

@taynee to je bez mäkčeňa.. aha ,ty ma nechápeš

ar3m1s
19. jan 2024

A nevies si tu maturitu nejako dorobit? :/

t1nusa
19. jan 2024

to je čo za dôvod, že si maturitu nespravila lebo si nebola obľúbená? 🙈 maturita sa dá dorobiť, kvalifikáciu si vieš zvýšiť kurzami, možnosti je veľa, len človek musí trochu chcieť a snažiť sa… to, že sa tu budeš ľutovať ti k ničomu nepomôže

ar3m1s
20. jan 2024

@t1nusa ja som to pochopila tak ze nebola v skole oblubena a ju pravdepodobne sikanovali. A vytvorili sa v nej uzkostne poruchy, panika atd. a prave kvoli tymto veciam nebola schopna odmaturovat. Ak to tak nebolo myslene tak potom je to ozaj zvlastne 😅

zuzulka558
20. jan 2024

@ar3m1s tiež som to tak pochopila

mamina7070
20. jan 2024

a vo fabrike nechces teda robit ? alebo predavacku, upratovacku ? a navstevujes psychiatra/psychologa? ak ti tvoj strach znemoznuje fungovanie treba s tym nieco robit

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katkaseiner
21. jan 2024

ono ja sa len cudujem titulke tohto prispevku. Za mna ked nemáš maturitu tak nemáš vzdelanie, minimalne nie potvrdenie o vzdelani... Cize prvá vec je dokoncit si vzdelanie - to sa da aj na dialku. Druha vec...bez vzdelania ti nikto neda pracu , resp ziadnu skvelu pracu, pretoze nevie ake vzdelanie si nadobudla. Ja absolutne chapem ze nemoze mat kazdy vysoku skolu, ale v tejto dobe nemať maturitu... 🤦