Ahojte máte niekto skusenosti s prácou v amazone ?
@mogaa či sa tam dá slušne zarobiť ? Či to je fajn práca alebo otrokárcina kde konkrétne si tam pracovala a cca kedy koľko rokov mesiacov dozadu , cez akú agentúru si tam bola a tvoje postrehy lebo rozmyslam že by som tam išiel skúsiť pracovať celkom fajn to vyzerá v ponukách
@richard250 tak zarobiť sa tam dá slušne....nie je to ťažká práca, ale musíš robiť rýchlo...ono záleží kam sa dostaneš...obvykle berú cez Manpower a Addeco - podmienky sú rovnaké....
@richard250 a teda priprav sa na to že také veci ako respirátory a odstupy to sa tam dodržiava prísne a to aj vonku😉obedy, večere za euro, na toaletu môžeš vybehnúť kedy potrebuješ, prestávky treba dodržiavať ale v podstate práca je na percentá....čiže ak robíš rýchlo aplníš percentá tak aj keď prídeš z prestávky o 5minut neskôr nikto ti nič nepovie....len teda neskôr za tebpu budú chodiť aj 2-3x za deň a hovoriť ti na koľko percent máš plnenie.....ale dá sa....
@mogaa robíš tam teda ešte ? A do súkromnej správy kľudne koľko hodín robíš a platovo sú ako na Tom keď ti to nevadí teda 😎
@richard250 nie ja už tam nerobím.....ono sám zistíš či ti bude vyhovovať práca, mne robili najväčšie problémy nočné.....robí sa tam 10hodín a to tak že cca 2 týždne robíš denné a to tak že 2dni robíš 2dni volno, 3dni robíš opäť 2dni volno......a potom takto robíš aj nočné čiže 3+2 a 2+2, vždy po 3 dňoch alebo 2(čo sa stieda)máš 2dni volno.....väčšinou ku koncu nočných zmien už nevieš večer zaspávať(keď máš volno) a potom máš chodiť na denné😉platovo 5,8na hodinu + nočné a víkendové príplatky + ak chodíš celý mesiac(teda bez dovolenky či nejdeš k lekárovi ) je tam 20% bosus z platu......ono to výde okolo 900-1000 eur v čistom, dá sa samozrejme aj viac ak potiahneš naviac sviatok alebo 1 deň.....
@mogaa teraz hľadajú do distribučného centra len keby bolo nejaké ubytovanie
ahoj ja som tam robila, čo potrebuješ vedieť?