Pekny den, len by som mozno chcela vediet vase skusenosti, pripadne rady suvisiace s napatim a pracou.
Full time pracujem relativne kratko, menej ako pol roka. Dalo by sa povedat ze praca ma bavi, ciastocne spada pod to co som studovala, no a hlavne je to uplny home office, co vnimam ako velke plus. Mam fajn vedenie a kolegov, cize ked nieco nahodou neviem, mam sa na koho obratit. Taktiez to nie je nejak narocna praca, ktora so sebou nesie vela zodpovednosti, aj ked samozrejme su postupy ktorych sa treba drzat. Co mi vsak vadi je pocit vnutorneho napatia ktore zvycajne prezivam pocas prac. doby. Nie je to vzdy, ale je to dost casto na to, aby som si to uvedomila.
Ako som pisala, naplnou prace nie je nic komplikovane a zivotne dolezite, aj napriek tomu mam vsak problem ukludnit sa a netusim cim to moze byt (mam dost kludny zivot ale nesedim cele dni len doma, pekny vztah, nemam deti), proste mimo prace som kludna, nemyslim teda ze by v tom mohlo byt nieco ine ako praca sama o sebe. Da sa s tym podla vas vobec nieco robit, alebo sa s tym mam Len zmierit? Vdaka
Mávam to aj ja🙂 Odkedy mám novú prácu, tiež to nie je nič náročné, ale takmer každý deň tento pocit mám. Myslím si, že ti proste len na práci záleží a si zodpovedná, to je všetko🙂 Ale bojovať s tým takisto neviem, odjakživa som bola taký stresák.