Ahojte pracuje tu niektora z vas v coop jednota ? Myslim tie mensie obchody nie supermarkety , pohybuje sa vas plat aspon okolo 500?
@diabliq6666 aj v čistom ? Dakujem
Ja robím tiež áno pohybuje sa okolo 500.
v ďaľšej skupine ale písali,že sa platí aj manko a to aj v tom prípade,ak by ste tam už aj nerobila.Ale dievčatá čo tam robia budú asi lepšie vedieť
Je neplatíme manko, zvykli sme zbierať pi 2 eurza mesiac na mliečne pozáručný výrobky. Ale tie pozáručné výrobky každá jednota zariadi inak. Ja tam už ťahám už 6. Rok a manko som neplatila nikdy.
Moje baby zarobia od 520 do 580, plus stravenka min. 80 eur. Záleží od počtu dní v mesiaci.
ono to zalezi pod ktorou Jednotou robis,ake su trzby atd.
Záleží od tržby či splníte mesačný plán, ktorý má daná predajňa.. Sú aj odmeny, stravna karta.. Výplata býva vždy do 15. Dňa mesiaca od tých 490 a viac.. Raz sa šupli bola výplata aj 620e,ale to bol stav núdze, vela kolegýň bolo PN😃
neviem akože je to podľa mňa aj dosť od toho komu čo vyhovuje, mám kamošku, čo tam robila a povedala nikdy viac, že ani peniaze neboli bohviečo a že to bolo pomaly zdieranie :/
robila som cca dva a pol mesiaca v jednote, v takom mensom meste a musim povedat, ze som odtial utekala kadelahsie. v skusobnej mas so stravenkami tak okolo 400 eur, teraz sa ale posuvala minimalka tak mozno sa to menilo a potom mozes mat do tych 500 aj so stravnymi. ale co sa tyka roboty nikdy by somt o nechcela viac zazit, tolko veci co tam musis robit, ja som mala predavat iba cigarety, drahsi alkohol, riesit platenie sekov a dobijanie kreditu na mobil a este som mala na starosti casopisy, cize remitendu kazdy den robit, stahovat stare, vykladat nove, plus som mala svoj regal na dokladanie, to bola len moja praca a k tomu som mala robit dalsich 300 veci, presypavat rano rozky ked som mala dost svojej roboty, triedit bednicky, vykladat ruske vajcia, no jednoducho rano sa to za tu hodinu ani nedalo stihnut ked prisli napriklad aj mesacniky aj tyzdenniky naraz, proste kvantum veci, cez den som mala byt v svojej casti popritom si dokladat a popritom este lietat k samoobsluznym pokladniam a este do mna hubovali preco nedosypem rozky ked vidim, ze nie su a ja som tam pritom lietala ako taka spinava handra, proste chodila som odtial zrobena neskustocne, s placom, v noci som sa budila na hrozne krce v nohach , co by sa mozno casom asi zlepsilo ale mala som hrozne nervy na to, ze si nemozem sadnut ked nemame ludi, ze sa musim furt prechadzat v ulicke a nehovoriac o tom, ze ist tam na pnku, to bola samovrazda spolocenska lebo kazda jedna co musela zaskakovat zostala zduta, mne sa stalo, ze tyzden pred tym ako som odchadzala som si zvrtla clenok a proste nebolo mozne aby som tam sla a cely den tam stala takze som musela ist na pnku a to este len boli ohovaracky. a ked si chora? nikomu nevadi ked mas horucku, musis tam jednoducho byt lebo je malo ludi a hotovo
@natassha1 závisí od toho ako majú zadelené regály a roboty. U nás s novinami robí zástupkyňa, pokladníčky majú pokladňu plus svoj regál. No ráno musíš vykladať chlieb rožky, alebo obslužný pult plus prekontrolovať pozáručné mliečne výrobky. Keď je to dobré zadelené a všetci robia tak ako majú tak sa to zvládnuť. No je to makačka......ja som teraz PN a som rada že oddychujem. pár krát som hovorila že aj ja mám dosť, ale ja to mám na mieste bydliska tak preto zatiaľ ostávam. Veľa závisí od vedúcej aj.
@sisa_89 keď som začínala mala som zmluvu na dobu určitú myslím na pol roka. Potom mi to predĺžili lebo mňa brali preto lebo kolegyňa išla na materskú. Takže som mala ako zastupovanie počas materskej. A keď kolegyňa prišla naspäť teraz už mám na dobu neurčitú, lebo vtedy prerábali a asi vedúca bola spokojná. Teraz som prvý krát na dlhšom PN. Ale od januára zase som späť.
@mavema prosím vás pracujete aj s ?počítačom
@simonka123234 už tam nepracujem,ale s počítačom som nerobila.
@sisa_89 ano je+stravne listky