Pozvánka na pohovor

21. nov 2022

Zdravím, mala by som ísť na pohovor. Povedali mi čas a že mi poslu pozvánku. No pozvánka neprišla a pohovor ma byt zajtra. Stretli ste sa s tým? Síce viem kam mám ísť, ale keď mi tu pozvánku neposlali tak neviem…

zildo
21. nov 2022

Pozvánku na pohovor som nikdy nedostala a ani som nikdy o niečo takom nepočula. Keď vieš kde a o koľkej tak choď aj bez toho,keby niečo povieš,že ti nič neprišlo,tak si nevedela,či prísť či nie,tak si radšej prišla.😊

dixitka
21. nov 2022

Nemáš to v spame? Prípadne im ráno zavolaj, či to platí.

autor
21. nov 2022

@dixitka nie v spame nemam 🙂 takze mi ju ani neposlali..

k_a_j_k_a
21. nov 2022

Ahoj. Mohlo sa stať, že tej osobe, čo s tebou volala do toho čosi prišlo a pozvánku/potvrdenie neodoslala. Normálne, stáva sa. Zajtra ráno zavolaj a spýtaj sa, či to platí. Normálka. Držím palce 😀
@zildo pozvánka/potvrdenie pohovoru je úplne normálne. Máš tam kontakt, adresu, potvrdenie času. My posielame potvrdenie na akúkoľvek pozíciu "od upratovačky až po manažéra".

autor
21. nov 2022

@k_a_j_k_a lenže na linke sú od 8:00 a pohovor mám o 9 a cesta tam trvá hodinu a pol 🙂 veľmi by som tam chcela ísť, ale zaroven mi je blbe prist “nepozvana” :D nevidím do týchto personálnych veci, ale nemohlo sa stat, že by si to rozmysleli?😄

luscious
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
k_a_j_k_a
21. nov 2022

Tak by som sa proste dostavila 😀

jane1987
21. nov 2022

Jasne, bez! Prisla si na zaklade telefonickeho rozhovoru a vsjo. Ved zivotopis maju a vycucat z prsta den a hodinu si si nemohla, takze normalka 🙂

mia_von_prag
21. nov 2022

Ahoj, ak ťa pozvali, myslia to vážne a počítajú s tebou. Že neprišla pozvánka môže byť zato, že zadali nespravny email alebo na to zabudli.
Občas sa to stane. Bola som vždy rada, keď sa dotyčný ozval, že email neprišiel a poslala som ho ešte raz správne

norea
23. nov 2022

Aka pozicia? Ak je to standard, pozyvaju vhodnych uchadzacov, pridu zastupcovia firmy