Dostala som ponuku pracovať v účtovníckej firme. V outsourcingu som ešte doposiaľ nepracovala, pracovala som v rôznych prevažne výrobných firmách. Chcela by som sa opýtať na pozitíva a hlavne negatíva práce v účtovníckej firme. Na Vaše skúsenosti. Ďakujem.
@janettdamian dakujem za odpoved.Chcela by som sa opytat ci sa da zvladat ten napor prace. Ci nie je potrebne stale nadcasovat.V obdobi uzavierok a tak urcite ano ale v priebehu roka?
@janettdamian Outsorcing je o tom, ze firma nema svoje vlastne napr. ekonomicke oddelenie, ale si tieto sluzby prenajima resp. kupuje od inej firmy. Cize externa firma im robi uctovnictvo, vyplaty, atd.
Podla mna zalezi na kombinacii tvojej sikovnosti, kolko mas a akych firiem a co vyzaduje zamestnavatel.
@iveta7677 asi najlepsie je pytat sa na konkretnu firmu. I ked ak je mala, tak toho asi moc nezistis... Hladaju mozno preto, lebo je problem najstkvalitneho cloveka. Nerobim priamo uctovnictvo (ze by som uctovala), ale riesim kiksy, co uctovnici/program urobi a ked to niekedy vidim, nedivim sa, ze firmy hladaju inych, sikovnejsich ludi 🙂
@iveta7677 záleží od toho ako vieš komunikovať s ľuďmi, zadeliť si prácu, organizáciu, od tvojej šikovnosti a profesionality. Každá firma, ktorú dostaneš bude niečim asi špecifická a najdôležitejšie je zvládnuť tých ľudí (majiteľov atď.), s ktorými budeš komunikovať.
@iveta7677 ja som pracovala dlhé roky v účt. firme teraz mám svoju. Čo je outsourcing? Som stará škola 😀 Píšem svoju skúsenosť, keď som bola zamestnaná pozitívne bolo to, že sme boli super kolektív aj po 15 rokoch sme v kontakte a občas dáme stretko, šéfka bola svojská ale celkom fajn s ľudským prístupom. To bolo veľmi dôležité pri tejto práci dobrý kolektív. Inak je to práca hlavne psychicky aj časovo veľmi náročná.