Ahojte pochvalite sa na akych poziciach pracujete a v akom meste kde zarabate aspon 1000 eur?
V hrubom? 🙄
IT, z domu
@viestta civilizovaný človek? Zárobok sa bežne opisoval v literarúre od nepamäti, vieme platy historických známych osobností napríklad za diela, maľby, ..neni to nič tajné, ani nekultúrne zisťovať koľko zarábajú rôzne profesie na nejakom fóre anonymne. Proste chce priblizný prehľad. A že pre Teba je 1000 v čistom nie na chválu, tak to ma zaujalo, koľko asi tak zarábaš Ty. Jasné je to necivilizované chcieť vedieť niečo také, úplné barbarstvo.
@sslobodnamama777 len k čomu jej bude ten prehľad? K čomu jej pomôže, ak bude vedieť, že pár rokov dozadu keď som ešte pracovala na TPP, som zarábala nad 3000 netto? K čomu jej bude tá informácia? Ak toľko zarábať môže, tak tento prehľad nepotrebuje. A ak toľko zarábať nemôže, tak jej to k ničomu nebude.
na vychode ked niekto zarobi 600€ tak je uplne spokojny.. nad 1000€ sme zarobili dvaja s manzelom 😂 neviem si vobec predstavit, ze tolko zarobim sama, tu je to nieco nepredstavitelne 🤷🙈🙈
Od nikoho som nepytala konkretne cislo, otazka je tu preto lebo po rodicovskej budem potrebovat novu pracu tak ktory smer ma slusny plat, to je vsetko.
Nie kazdy moze pracovat v it napriklad tak som chcela vediet v akom odvetvi je mozne zarobit cca 1000. Co je na tom zle? Myslim ze absolútne nic
pracujem v oblasti IT a v BA 🙂
Daj si kariera profesia sk filter plat nad 1000eur a vyhodi ti všetky pozicie.
Pracujem v IT sfére a v KE
Zdravotnictvo ale administrativa. Stredne Slovensko.
Už niekoľko rokov podnikám, ale predtým som zarábala dosť nad 1000 eur a robila som aj v BA ale aj mimo, finančný sektor. Ale netuším, k čomu ti pomôže táto informácia.