Potvrdenie do práce

14. jún 2024

Dnes som volala s Dr, že mám silné bolesti. Končili jej ordinačné hodiny a tak povedala aby som buď počkala do pondelka alebo išla cez víkend na pohotovosť.
Ako to je s potvrdením? Vie mi v pondelok dať potrvdenie na dnes? Asi nie, keďže som u nej fyzicky nebola. Ak pôjdem na pohovosť s bolesťami dnes, vedia mi dať potrvdenie aj na zajtra (mala som pracovať dnes a zajtra)?

fruitys
14. jún 2024

Ak si dnes nebola v práci kvôli bolestiam, myslím, že ti to lekárka v pondelok, keď sa u nej zastavíš na vyšetrenie, zohľadní v potvrdení - teda napíše ti to od piatka (k tomu ste ešte spolu aj volali, čiže vie o tom). Je to ale iba tip.

marrynka112
14. jún 2024

Zájdi dnes a spýtaj sa možno ti dajú aj na zajtra alebo zavolaj do práce dnes že neprídeš ani zajtra nech ti dajú voľno

luccija
14. jún 2024

To začali silné bolesti, keď končili ordinačné hodiny?väčšinou, keď som išla na pohotovosť zápal mechúra atď a bol víkend povedali mi, že v pondelok k doktorke pre PN a tá mi ju dala od piatku kedy som bola na pohotovosti.Neviem ako to presne je

autor
14. jún 2024

Ďakujem

Nie, okolo 10 tej začali, dala som si tabletku a keď nepomáhala som volala, okolo 11tej. Mali tam byť do pol 4tej, neviem prečo končili dneska takto skoro

autor
14. jún 2024

Pravdepodobne aj ja budem musieť ísť na PN, len neviem či vie dat PNku aj spätne

elanor
14. jún 2024

PN ti vie dat spatne, ale iba v pripade, ze pojdes na pohotovost, a budes mat papier od nich (teda spravu o vysetreni). Bez toho ti spatnu PN neda, lebo ju ani system nepusti.

palicka
14. jún 2024

@elanor myslím, že spätne už nie. PN sú už elektronické

elanor
14. jún 2024

@palicka ved pisem, ze iba v pripade, ze bude mat potvrdenie, ze bola na pohotovosti. Vtedy sa da vystavit na vikend spatna e-PN.
Inak nie. Bez toho sestricku / lekarku(-a) system nepusti. Inak iba od aktualneho dna.
Treba poriadne citat...