Ahojte,píšem anonymne,lebo mám tu kopec známych a aj z rodiny a nechcem to ešte zverejňovať.Takze:
mám pedagogické minimum,aj učím v jednej nemenovanej hudobnej škole.Chcela by som však odtiaľ odísť a venovať sa tomu čo robím,ale formou krúžku pre deti.Potrebujem živnosť?Alebo čo by ste mi poradili prosím?Zamestnať sa pod hlavičkou nejakého centra voľného času?Vôbec neviem,ako to riešiť,budem vám vďačná za každú radu.
Kamarátka to robí na živnosť aj pre škôlky, krúžky...
@luccija môžeš mi prosím napísať o Tom viac prosím ťa,ak vieš? Ďakujem
Čo máš na myslí?no spravila si živnosť a ponúkla hodiny v škôlkach, v detských centrách kde chodili maminy doobeda väčšinou sú krúžky poobede a ona povedala,že mala viac práce doobeda.My máme o pár dedín ďalej také centrum kde sa poobede cvičí, doobeda je tam detská hernicka a ona v rámci doobeda si spravila krúžok hudobný a ešte aj také tvorivé dielne.Centtum jej povedalo koľko bude platiť prenájom miestnosti na hodinu s ona si zohnala deti napríklad každé za 7 eur s materiálom na výrobu...robila to tak v Inspire v Ivanke pri Dunaji pozri stranku
Ak budes zato poberat peniaze a nebudes mat zamestnavatela tak zivnost potrebujes. Inak by islo o nelegalny prijem - nedala by sa ti vypocitat dan. Ja by som sa zamestnala pod centrom ale treba si zistit, ako to maju pravne upravene niektore beru len zivnostnikov. Ako zivnostnik si platis aj odvody sama takze mat zamestnavatela, ktory to bude odvadzat je dalsia z vyhod, rovnako tak staly plat.