Ahojte, chcem sa opýtať. Potrebujem ísť na kožné vyšetrenie. Podľa aktuálneho covid automatu potrebujem test alebo na vyšetrenia sa to nevzťahuje? Ďakujem
kovid automat momentálne neplatí, podľa neho k lekárovi test nebol potrebný nikdy.
Lekári si sami určovali podmienky, takže sa musíš opýtať u lekára, ku ktorému ideš.
moju kolegynu dnes v nemocnici pri vchode otocili, isla na kontrolu na internu ambulanciu a vraj je odo dnes nutne OTP ku vsetkym lekarom
Ja som bola dnes so synom na Kramaroch a nikto test, ani potvrdenie o ockovani neziadal.
ozaj a samotesty neuznávajú? také čo si doma spravite
Každý lekár má svoje podmienky. Moja zubárka odo mňa žiada test, gynekologička nie. 🤷🏻♀️
každý lekár resp. nemocnica pre všetky/niektoré oddelenia/lekárov má svoje podmienky... jedno oddelenie OTP, druhé všetci test (aj OP) a tretie nič 😀 pýtaj sa priamo na mieste
Ja som bola včera u obvodnej a pytala test
to je individualne asi ako kde, ked som bola u obvodnej nepytala nic, u zubara naopak som mala pocit ze som mala prist aj v skafandri najlepsie.
@matkahelka to nie je pravda..vyhlaska nepusti...lekar lieky potraviny su vynimka...tak jej treba povedat tak stichne...ja som bola na ortopedii a idem na stitnu takisto nepytaju
@nikolka1992 mozno to mysleli v ramci ich nemocnice ..ze tam treba ku kazdemu lekarovi OTP
@michaelam2 nie plati mimo okres ja idem do dvoch nemocnic
@nikolka1992 neviem teraz o čom hovoríte a či ste chceli reagovať na mňa
@nikolka1992 už je to teraz tak, že lekár môže pýtat test ak chce. Čiže môže odmietnuť pacienta bez testu, má tu právomoc, rozhodnutie je na ňom
@marianna_peskova tak zubár pracuje v ústach tam test treba hlavne ak vŕta
@vilaamalka907 Môj manžel nepotreboval test k všeobecnému lekárovi a tiež mu pozeral do úst. 🤷🏻♀️
to vam povie lekar, zavolajte do ambulancie...niektori lekari test chcu, niektori nie