Ahojte,
chcem si spraviť potravinársky/zdravotný preukaz. Neviete niekto, aké vyšetrenia na to potrebujem? Na internete píšu, že vraj výter z konečníka.... je to naozaj pravda? Museli ste to niektorá absolvovať? Ak áno, je to veľmi nepírjemné?
Ďakujem....
Áno tiež sama na toalete u lekára
Áno výter z hrdla robí sestrička, výter s konečníka si môžeš urobiť sama nieje to nič strašné a moja dr.dava robiť ešte aj rongen pľúc.
Moja dr nic nerobi, vypise preukaz zoberie peniaze a hotovo
@tonka1993 tak jej treba povedať, že si to spravíš sama v súkromí na WC, že sa to tak bežné robí
@tonka1993 nie vobec to neboli 🙂
Iba pre informaciu, nakoniec mi teda vyter robili, nebolo mozne si ho zobrat na zachod ale robila ho sestricka. Dalo sa to prezita, ale teda ta poloha, predklonte sa a roztiahnite si zadok, velmi ponizujuce... a kvoli takej hluposti.
@tonka1993 otras mohla si nesuhlasit ze bud si to spravis sama alebo odchadzas😃
@sebastianmichal no, ani neslo protestovat, doktorka len ze sestricka si vas vezme do parady a uz som tam stala s holym zadkom 😀😕
@tonka1993 áno je to pravda
Zalezi od lekara. Moja dr. to nerobi. Vypisala, podpisala,opeciatkovala zobrala peniaze a odovzdala. To bolo vsetko. 🤷♀️
@tonka1993 áno, ja keď som si robila potravinársky preukaz, tak som musela mat vyter z hrdla a výter z konečníka. Výter z konečníka som si robila sama na WC, nie je to nič hrozné 🙂