Je tu nejaká poštárka?Zaujímala by ma pracovná doba a tiež plat.A chcela by som aj vedieť že keď.skor roznesie poštu čo potom?Musí byť ešte na pošte alebo má koniec smeny?
najmenej zaplatena praca a najnevdacnejsia, tolko sa nachodia, ci je teplo, ci zima
Plat je minimalka, praca tazka... plus natahovat sa s dochodcami, psami, vlacit tazke kabele, v hice, v zime, dazdi...vsetko, len nie postarku robit na dedine :(
Je rozdiel pracovať v Bratislave alebo v roztahanej dedine. Podľa je to ťažká a zle finančne ohodnotena praca. Musíš chodiť za kazdeho počasia, všelijakym ľuďom, o psoch ani nehovorím. Ja som sice nosila len noviny v sobotu počas školy ale vždy so slzakom hlavne kvôli psom...Určite nebrať radšej vykladať tovar v Tescu.
@nadej1111 no veru otrasná robota za málo peňazí a ešte k tomu máš aj zodpovednosť za peniaze, nosis dôchodky, kamoška to robila, na bicykli po dedine, keď pršalo katastrofa, potom si našla niečo iné
@nadej1111 ak je dedina mala tak ani nie je iste ze plat je minimalka. Moze to byt aj polovicný úväzok...
Ďakujem dievčatá...vôbec neviem kde sa zamestnať len na ranné aby som stíhala škôlku oooch
@nadej1111 no pokiaľ manžel dobre zarobí, tak môžeš aj na tej pošte
@anjelicek26 v DE majú nato aspom auta ale na SK fakt za každého počasia všetko vláčiť byciklom 🙉😵
@nadej1111 pracovná doba individuálna podľa pošty, úväzku. Ak skôr dorucis, pracovná doba nekončí, záleží od vedúcej, či ťa pustí skôr, no nemalo by sa to stávať. Plat nástupný pri plnom úväzku cca 650 v hrubom.