Som doma s dieťaťom už presne 1 rok a rozmýšľam čo po materskej. Do pôvodnej prace sa už vrátiť nechcem a nechcem robiť ani to čo som študovala (ekonomika). Som ešte pomerne mladá, mám 25 rokov a takmer ročné dieťa.
Vždy som snívala o tom, že raz budem doktorka no život mi to zariadil inak a som účtovníčka. Nieže by ma práca nebavila, ale stále ma láka práca v zdravotníctve, konkrétne pôrodná asistencia. Z môjho pohľadu je to krásne povolanie. Myslite že je v poriadku ísť teraz v 25 na VŠ aby som mohla robiť pôrodnú asistentku? S jedným dieťaťom?
Čo som zatiaľ pozerala tak sú na Slovensku len 3 školy čo ponúkajú toto zameranie. Samozrejme že by som chcela študovať externe.
Študujete alebo študovali ste tento odbor? Ak áno tak kde? Ďakujem ❤️
Bc studium porodnej asistencie sa da iba denne...mgr je externe
ak Vam to finančne vychádza, chod si za svojim snom. Je skvelé ked niekto robí prácu ktora ho naozaj baví 🙂 drzim palce
Lekarsku vedu studovat externe? Potom by to tak vyzeralo... Nemyslim, ze toto sa bude dat studovat externe a uprimne dufam, ze nie.
Zistí si niečo o pôrodnej dule. Možno ťa to osloví
Treba však rátať s tým, že je to práca kedykoľvek v strehu, denne aj nočné. Ak teda chápem správne že PA robí aj pre ženy pomoc pri pôrode (súkromné), nie len v nemocnici
Ahoj, ako si dopadla? Podarilo sa ti dostať na nejakú školu? 🙂
mne sa zda ze porodna asistentka sa studuje len denne... ale mozno sa mylim