Poriadíte poriadnu prácu na doma?

rea_ch
5. jan 2014

Ahojte maminky 😉 Čítam, hľadám všetko možné, ale už som z toho unavená. Som zaregistrovaná na x stránkach, ktoré platia za čítanie reklamných e-mailov. Nie je to zlé, ale chodí ich málo a platia pár centov za každý. Vybrať si môžem keď budem mať 10 €, na českých stránkach 1000 korún. No to bude trvať roky kým toľko budem mať aby som mohla vybrať. A nie som ani na zháňanie ľudí, aby som mala viac. Takisto ma nezaujímajú ponuky práce na doma typu zadávania inzerátov a podobné hovadiny. Už len preto, že sama keď niečo hľadám a vybafne na mňa kopa inzerátov s rovnakou ponukou len pozmeneným názvom alebo textom. Celkom som spokojná aj s jaspravim.sk, len tam nie vždy niečo výjde. Stane sa aj že sa s niekým už takmer dohodnem a potom zrazu už neodpíše. Ale inak ak by ste poznali ešte niečo podobné, napíšte. S dedrou, oriflame, herbalife a podobnými vecami tiež nechcem nič mať. Budem veľmi rada ak mi niečo poradíte. Niečo hlavne spoľahlivé. Čo mám osvedčené a ide mi je písanie, či už článkov, opisov, recenzií a podobne, len okrem jaspravim nepoznám nič kde by som to ponúkla. Tiež fotím, vyrábam šperky, upravujem fotky, obrázky. Ale aj sa rýchlo učím nové veci.

qsookie
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jankastubka
5. jan 2014

podla mna len spravit si nejaky kurz na nieco odborne a to robit z domu napr. kadernicka, pedikerka, manikerka, fotit deticky, uctovnictvo, masaze, strazenie deti. . .

daniela022
5. jan 2014

Klikačky a podobné somariny nie sú prácou, fakt sa čudujem, že sa na to niekto dá nahovoriť. Je toho plný internet. Seriózna práca na doma asi neexistuje, hmmmm škoda.

rea_ch
autor
8. jan 2014

@qsookie praveze som to presla vsetko ale vzdy to bolo to co som spomenula alebo niektore napisali ze zarabaju dobre z domu a kto chce viac info nech napise... ale to uz boli prispevky aj dva roky stare, preto chcem nieco aktualne...

qsookie
8. jan 2014

@rea_ch na tom fotoblogu prispievajú baby každý deň a všeličo sa tam dá dozvedieť.

dvojickychalani
10. jan 2014

Ponúkam spoluprácu s výrobkami českej firmy DEDRA - ekologická drogéria, bytové doplnky, umelecké predmety,parfémy, kozmetika, móda...) Zaregistrujem, pomôžem, poradím.. Tak neváhaj, za pokus nič nedáš.. a môžeš len získať.

martinaxx
11. jan 2014

Ja tiež vyplňam dotazníky za odmenu,mám skoro každý deň dotazník,za nazbierané body sa potom dá nakupovať v internetových obchodoch.Ja som už 3x nakúpila knihy v Martinuse-je to super. Ak máte záujem pošlite mi mailovú adresu do IP-pošlem vám pozvánku.

kalamityjane
30. sep 2018

Nie je to vyslovene práca ale pár eur sa na tom zarobiť dá, najmä ak ste zaregistrovaný na viacerých stránkach. Skúste vypĺňanie dotazníkov:

https://talkonlinepanel.com/sk/registerViaToken...

https://vyskumy.sk//registracia.html?invi=61210

https://panel.marketagent.com/Register/Account/...

http://www.iprieskum.sk/users/register/?key=301...

https://www.narodnypanel.sk/pozvanie166/90359

http://www.mnforce-panel.sk/registration.php?re...

www.populacia.sk (tu prosím uveďte, že ste sa zaregistrovali na základe odporúčania ID 84864)
A ešte som sa zaregistrovala na stránke, ktorá vypláca percentá späť z nákupov. Som rada, že konečne aj na Slovensku sa cashback rozbieha. Pre tých čo náhodou nevedia, funguje to tak, že ak nakúpite cez internet v obchodoch, ktoré sú tam registrované vrátia vám určité % z ceny tovaru (každý obchod to má inak), čo je super, lebo ak niečo potrebujem kúpim to tak či tak a takto zato ešte získam peniaze Takže kto má záujem registrujte sa tu:

https://www.tipli.sk/p/110220

https://www.plnapenazenka.sk/peniaze-spat/412532/

Ale tých stránok poznám viac, tak ak máte záujem napíšte mi cez IP.