Poraďte prácu na doma pre mamičku na materskej

suesn345
17. aug 2022

Ahojte, neviem si nájsť prácu na doma, som z toho mierne zúfalá. Som na MD, ktorá čoskoro končí a nič iné len samí katalógových predaj. Sama som zaregistrovaná v LR, ale nie je pre mňa sa pchať niekomu a presviedčať aby si niečo kupoval. Rada by som robila pre nejakú firmu z domu, kde by som si vedela vybudovať časom kariéru alebo niečo s budúcnosťou. Ďakujem, budem rada za pomoc.

babovka2321
17. aug 2022

@suesn345 a co mozes zamestnavatelovi ponuknut, okrem svojho casu? Ake mas skusenosti, vedomosti, prax?

suesn345
autor
17. aug 2022

@babovka2321 mám živnosť, ovládam anglický jazyk, študujem externe na vysokej škole, venovala som sa vždy manažérskym úlohám, napríklad organizačná manažerka fashion eventov pre slovenskú smotánku,...viedla som svoj detský krúžok,.... Robím modelku na mólach vo voľnom čase pre slovenských návrhárov ako Jana Jurcenko,.... atď.

cocolino234
17. aug 2022

@autorka tak hádam vysokoškolsky vzdelaná žena vie, že prácu na doma s kariérnym rastom nezískaš tak, že jediná tvoja požiadavka na zamestnanie bude práca na doma. Ďalšia vec je, že okrem pár skúseností a možného titulu toho moc ponúknuť nevieš, keďže si ani nespomenula, či sa v tej vš vôbec budeš snažiť uplatniť. Hovoríš o kariérnom raste a práci na doma s budúcnosťou ale nenapadlo ťa, že práca z domu je najčastejšie súčasťou toho kariérneho rastu? ak chceš začať pracovať z domu hneď, tak nájdeš naozaj len lr, telefonistky, dotazníky a podobné hlúposti, no väčšina ľudí, ktorí pracujú z domu sa tam najskôr museli vypracovať. Zamestnávateľovi treba ukázať, že máš svoje kvality a to si najskôr musíš odsedieť na pracovisku. Takže skôr ti odporúčam hľadať prácu, ktorá ti v budúcnosti vie ponúknuť prácu z domu a nie toto slepé hľadanie ani sama nevieš čoho, len aby to bolo doma a malo to budúcnosť. 🙄

melanta
17. aug 2022

@suesn345 akú konkrétnu predstavu o práci máš? Anglický jazyk je štandard, to nie je nijak výnimočná zručnosť. Organizácia eventov na s manažmentom nič spoločné. Je to skôr organizačno asistenská skúsenosť. Ak budeš prezentovať túto prácu ako manažment, tak veľmi odradíš potenciálneho zamestnávateľa tým, že nevieš, čo je to manažment. Modelka na predvádzavom móle je nerelevantná kompetencia pre prácu na doma. Takže skús napísať, akú prácu si predstavuješ a aké sú tvoje relevantné zručnosti.

natalala
17. aug 2022

@suesn345 ponuk je vela aj na ciastocny aj na full home office https://www.profesia.sk/praca/?search_anywhere=...
Zalezi od toho, ake mas vzdelanie, aky vies jazyk a ake mas pracovne skusenosti 🤷🏼‍♀️

zuzanockamt
17. aug 2022

@suesn345 preklady a korekcie textov, s tým sa dá fajn zarobiť, ale je to časovo náročné a jazyk musíš ovládať excelentne

liz_lemon
17. aug 2022

zapracuj na svojom písomnom prejave, a treba si zopakovať aj pravopis

boldo87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz