Neponúka niekto z Vás prácu na doma? (nie kozmetika a avon a mlm) ďakujem
Neponúka
Ale odporúčam AVON, robím už roky a som spokojná
A čo vieš robiť!
Však daj akú máš kvalifikáciu
@patrissaa samozrejme, kazdy zamestnavatel potrebuje "cvicenu opicu", co nema okrem casu co ponuknut, ale chce robit z domu. (A ak by si mala co ponuknut, tak to uz robis alebo v danej oblasti hladas).
https://www.modrykonik.sk/forum/kosice/brigada-v-kosiciach-2/
Podľa tohto máš 18, čo také by si okrem domácich úloh chcela robiť z domu?
V tvojom veku si baby privyrábajú v baroch, reštauráciách, supermarketoch atď.
U nas hladaju Java/Groovy senior developera, mala by si zaujem?
@babovka2321 prosím ta ako sa dá robiť vyštudovana čašníčka doma? 🙂 alebo moje terajšie zamestnanie operátorka výroby? To čo ako si mam priniesť stroj domov? 😀.. Chcela som to niečo ako privyrobenie k práci
@patrissaa na privyrobenie kozmetika. Ak si vyučená čašníčka a prax máš ako operátor výroby svojmu potencionálnem zamestnavatelovi nemáš čo ponúknuť. Pozeraj sa na to realistický. Práca na HO je benefit pre plne kvalifikovaných ľudí schopných pracovať samostatne, bez kontroly a pomoci. Programátori, účtovníci, prekladatelia, editori. Je mnoho pozícii kde sa dá robiť na HO aj na čiastočný úväzok, ale tam treba mať zručnosti a vedomosti, ktoré vieš ponúknuť.
@viestta a čo ak existuje aj niečo iné ako kozmetika? 🙂) len takto objektívne sa nato pozerám.. Mám prax aj ako čašníčka ale aj ako operátorka výroby čiže viem ponúknuť nejaké tie skúsenosti ak by som sa chcela pohybovať v tomto smere, ale keďže to chcem len ako privyrobenie k práci myslím si, že niektoré ponuky nebudú až takto náročné na "prax" 🙂
Nie!