Mamičky, prosim poradte mi...konči mi o dva mesiace rodičovska dovolenka, vraciam sa do prace...ale..je to naročna praca na smeny, denna 12stka, nočna dvanastka, aj vikendy..mam dve detičky, prvaka a trojročnu skolkarku...prvak je doma už o 12,30, skolkarka okolo 15,30..ide o to, či si myslite ze zvladnem popri nich chodit na smeny...ked budem mat dennu 12 stku pridem domov okolo 20...cize na ucenie cas nebude...snad to zvladne s manzelom...ked budem mat nocnu, s detmi budem lebo pojdem z domu az o 18 hodine...cize to bude asi lepsie...den volna po nocnej tiez budem s detmi....myslite si ze je to lepsie, ako byt v praci kazdy den do nejakej 16 hodiny? Prosim poradte...Dakujem
@zuzulik280 za na najlepší pracovný čas, aj po mojej RD ma toto iste čaká len s manželom sa budeme striedať, obidvaja mame prácu 5 minút od domu.... Predstav si že robíš celý týždeň napríklad poobednú, to deti vidíš len ráno, aj to krátky čas a keď prídeš domov, už by spinkali😏
@zuzulik280 pracovať do 16, prísť domov o 17 s nákupom, rýchlo spraviť večeru, skontrolovať úlohy a žiacku knižku, nahnať deti do sprchy a do postele tiež nie je úplne výhra, veľa z teba deti mať nebudú. Všetko má svoje pre a proti, za mňa kľudne práca na zmeny. Deti budú tráviť čas aj s otcom a keď budeš mať voľno / nočnú, tak si ten čas s deťmi užijete viac a kvalitnejšie.