Ahojte neviete niekto o nejakej práci z domu? Niečo čo máte overené prípadne aj robíte? Ďakujem
Posielam jednu z 4729461047 tém https://www.modrykonik.sk/forum/zamestnanie/overene-prace-na-doma/
@melanta buďme k sebe úprimné, ľudia, čo majú na to, aby mali prácu na doma sa nepýtajú na modrom koňovi, lebo tú prácu už dávno majú 😅🤷🏼♀️
Nenapíšeš nič o tvojom vzdelaní, praxi, zručnostiach, jazykových znalostiach - ako ti máme niečo ponúknuť? Máš úroveň C1 z nemčiny, angličtiny a francúzštiny? Prípadne stačí C1 z dvoch jazykov a z tretieho B2. Ak áno a máš minimálne maturitu a samozrejme prácu na doma máš na mysli naozaj prácu na doma (nie že sa budeš popri tom starať o dieťa, 100% času budeš venovať výlučne práci), tak mám dobrú ponuku so skvelou mzdou.
V opačnom prípade odporúčam prečítať si spomenutých 4729461047 tém, ktorú tu sú, keďže každý týždeň ich niekoľko pribudne. A taktiež odporúčam na pracovných portáloch si pozrieť ponuky full remote resp. prácu z domu. Ponúk je tam dosť, na mnohé sú ale potrebné zručnosti.
@veronikag1602 ak naozaj chces pracovať a nie predávať blbosti a otravovať ľudí,tak sa zameraj na svoje predchádzajúce povolanie. Neumožní ti zamestnávateľ Home office? Prípadne na profesii je tiež veľa ponúk so 100% Home Office. Ale ťažko budeš robiť takúto prácu ak nemáš prax a vedomosti. A úprimne keby tie vedomosti a prax máš, nepýtala by si sa tu. Takže ti ostáva klikať dotazníky (ak to vôbec funguje), otravovať kamošky tvojím mega super mlm, alebo skús piecť, doučovať, strážiť deti.....
@veronikag1602 ahoj. Viem o predavani kozmetiky typu farmasi, popripade si mozes privyrobit ako mystery shopper, no na predajne musis chodit na 95% sama, kazdopadne si sama sebe panom, ktory den si vyberies a mozes si tak privyrobit.
Skus Only Fans,aj tak si niektore zarabaju🤷♀️ Inak bez konkretnych znalosti,tazko.
@denkabemommy súhlasím, len evidendtne si to neuvedomujú. Inak by nepísali a prečítali by si to možstvo diskusií, z ktorých sa dá prečítať množstvo odporúčaní. A často napíšem aj to, čo si ty spomenula. Ale vždy sa nájdu také, ktoré zareagujú, že prečo sme negatívne, že ľudí treba podporiť.
@veronikag1602 www.profesia.sk filter práca z domu, www.pracenadoma.sk, www.worki.sk, www.kariéra.sk, bazos atď... Odfiltruj si co vieš reálne robiť a posli CV
@akje nie, dievčatá hľadajú niečo také, že pol hodinku denne budú klikať na internete na nejaké reklamy a dostanú za to pár stoviek mesačne... nechcú robiť, chcú len zarobiť. Predaju kozmetiku tiež treba venovať kopu času aby si z toho mala aspoň na kávu a na niečo také nemajú doma čas a ani chuť.
ja mam dve prace z domu plus som dostala este aj ponuku na tretiu (pre banku kontrolovat a identifikovat podozrive prevody), tu som vsak uz odmietla.
ale ovladam anglictinu, ucim sa nemcinu, ovladam excel, word, outlook, atd. mam zaklady uctovnictva a titul ing. a napriek styrom detom nemam v CV ziadne okno.
plus mam pracovnu disciplinu a moji zamestnavatelia sa mozu na mna spolahnut, ze napriek 100% home office nic neflakam a neulievam sa potajomky.
takze ako sa baby spravne pytaju vyssie, co vies Ty ponuknut?
@veronikag1602 jedinú prácu z domu ktorú som mala ja, a je naozaj seriozna, kde nepotrebuješ mat titul, ani nejaké extra znalosti,ktoré asi nemáš keďže si ich neuviedla, je praca v callcentre, ja som robila pre zse, bol to crystal call, treba hľadať, držím palce
@veronikag1602 a čo môžeš ponúknuť ty? Čo vieš?