Ahojte mamičky,, mám 6 ročného synčeka ktorý navštevuje materskú škôlku a 2 ročnú dcérku s ktorou som na materskej,, chcela by som si privyrobiť, ale nedarí sa mi nič zohnať.Nevedeli by ste mi niečo poradiť???? Ďakujem
@pojezdalova skus strazit ine deticky vo vasom okoli alebo si skus dat inzerat na zehlenie pradla alebo na vecerne upratovanie aj ked viem,ze zena matka s dvomi detmi ma toho upratovania akurat tak dost 😒
ahojte, inzerat som uz podala a zatial nic, vsak este pockam a uvidime :D
Máš aj tie práce na doma, čo balíš veci do obálok. Sleduj noviny, vždy sú nejaké ponuky.
@pojezdalova a ak sa mozem spytat, este si len zacala alebo si uz aj nejake peniazky od nich zarobila?
vidím, že si okres Žilina, daj si inzerát čo chceš robiť - opatrovanie detí, upratovanie... do Žilinska, to je bezplatné a noviny sú každý týždeň roznášané do domácností. Ja som si tak prácu našla a tiež robím kadečo 😉 opatrovala som deti, upratovala... momentálne už iba roznášam letáky raz týždenne a robím účtovníctvo na dohodu... 😎
už mám dve ponuky tak uvidíme, to lepenie obálok a skladanie hračiek je oničom , ja som to už raz skúšala a to mi poslali najprv niaky katalóg za 10 eur a potom pýtali zas niake peniaze, a na nete som tiež hľadala ale oničom , našla som iba samé z poplatkami ako hovorí bettylove 😉 😒
mne akurát dnes volala jedna paní a zajtra by sme sa mali stretnuť tak uvidím , a ešte mám naruke aj opatrovanie jednej slečny tak uvidíme, dúfam že sa niečo zadarí 🙂
ja sa venujem niekolkym pracam na doma, mam dokonca aj eshop s doplnkami stravy...ak by ste niektora mali zaujem o info, tak IP...
@mirka414 to upratovanie mi až tak nevadí, uvidím čo bude z tých dvoch ponúk čo teraz mám a ešte ma napadlo že by som si mohla privyrobiť aj v našej obci v práčovni a tam aj zarobia, keby ma zobrali na nočné alebo občas od rána do tej 15:00 kým nepôjdem do školky
www.onlineklub.sk, www.onlinepanel.sk, www.info-mail.sk,
mam aj pozvanku na tns, tam si vies za body vybrat rozne vecicky, treba tam vsak mailovu adresu, tak mozes do IP a ja ti poslem pozvanku
a dalej ti mozem poslat pozvanku na ivyskumy
prosim vas, urcite sa nenechajte nachytat (ako ja este pred desiatimi rokmi) na plnenie obalok a navliekanie koralok a podobne... Pamatam si, ze to bolo tak, ze mi prisla obalka, tam som za registraciu mala zaplatit nejaky poplatok - vtedy to mohlo byt cca 100 Sk a oni mi mali naspat nieco poslat. Nakoniec mi poslali to, ze mam takto obabravat dalej... tzn. tiez si mam dat inzerat, ze ponukam pracu na doma, ked ma niekto zaujem, mam mu dat zaplatit poplatok a dat informaciu, ze ma niekoho takto klamat dalej. Pokial budu od Vas chciet nejaky registracny poplatok, davajte pozor, zistite si blizsie info...
@lilli00 ahoj, s akymi dotaznikmi alebo spolocnostami este robis, okrem toho co robim ja? dik....nahanam peniazky kde sa da....
ja teraz skusam toto: http://availpay.com/ref.php?page=act/ref&invcod... uz tam mam 56 usd, vyplacaju 100 usd, tak som zvedava ci vyplatia...ked hej, tak dam vediet 🙂
No to zalezi od toho co vies, co chces robit..ci ti moze niekdo malu postrazit alebo hladas len pracu na doma ......idealne je sa dohodnut na nejake miesto s dalsou mamickou..ze polku casu..napriklad 2 dni v tyzdni......da sa robit uctovnictvo doma na pc, nejake prepisovacky textov atd....mozes pracovat v bare restike v casoch obeda niekedy potrebuju vypomoc..to by si mala kazdy den hodinu dve roboty....pripadne bar v piatok sobotu v noci ked deti spia...dost dobre fici aj upratovanie domacnosti..staci si dat kdesi inzerat ..to je tiez par hodin tyzdenne...toho co sa da robit je vela ...obecne plati cim viac toho vies tym viac prace mozes robit