Pracujem ako casnicka v jednej jedalni, bude to skoro rok. Zo zaciatku ked som prisla do prace tak sa sefka aj sef spravali k mne milo.Ja ked som nastupovala do prace tak jednu pani uz chceli vyhodit,lebo neboli s nou spokojny a ako som sa dozvedela hlavne preto lebo nesedela sefke,a ona mi hovorila ze aj k mne sa budu zo zaciatku spravat pekne a potom uvidim... a to sa aj vyplnilo sefka sa k mne sprava tak ze je nervozna, zvysuje hlas, snazim sa a ona nikdy nepochvali,ohovara za chrptom co sa potom dozviem od druhych,smeje sa, a je velmi ziarliva co mi povedal aj sef on jej ej manzel.Kedysi sa ma zastaval, ale teraz sa sprava tak ze ma kritizuje a pocuva svoju zenu, ja natoto nemam nervy.Nie raz som uz chcela odist v praci mam aj kamaratku ktory mi hovoria nerob si z toho nic ale tak sa neda poradte mi dakujem
@denisa353 kvoli kamoske neostavaj v praci, ak ta to nici. Ver, ze keby dostala ona inu pracovnu ponuku, tiez by sa nerozhodovala, ci kvoli tebe ostane.
Hladaj si inu pracu a odid. Najlepsie skor, ako ta ziarliva sefka poohovara ako pracovnicku tak, ze ta inde nebudu chciet.
@denisa353 Si svojprávna dospela osoba? Preto si to k tebe dovolia lebo si to nechas a dokedy tu budú ľudia čo si nechajú s.at na hlavu tak dovtedy tu budu ti co si to dovolia robiť. Sefa so séfkou slusne upozornit ze si vyprosis uvedene správanie. Prácu ktorú mas zaplatenu robis ako treba viac ich nemá co zaujímat. Ak to nepomôže poslat ich do...a nájsť si novu prácu.
@evittam , najprv zacala sefka a vtedy som reagovala mierne, ale uz neskor to preslo do hadania ja si nenecham skakat po hlave donekonecna.Ale to spravanie sefa nikdy taky nebol ako teraz, aj som im hovorila nech mi daju vypoved ze tak sa neda robit a nenachystali,lebo vedia ze som dobra a nikto im tam nechce robit, teraz mam marodku,ako mam to ukoncitaby som nemusela uz ist k nim pracovat
@denisa353 Každý nový zamestnanec sa stáve fackovacím panákom ich manželskej nezhody,. To ani nie je nič osobné proti tebe, na tebe si len obaja odvádzajú svoje nezhody. Vlastne si platená za to, aby si mali na kom odvádzať svoje frustrácie, hnev a výčitky. Chceš byť za takúto prácu platená?
@evittam teraz koncom mesiaca bude rok,marodku mam od 2.10 a dnes mi konci,mam este 13dni nevycerpanej dovolenky,s nimi je sa tazko dohodnut,skor mi hovorili o tom ze vypoved nemozem dat zo dna na den,ze budem mat od nich 4 mesacny postich to je blbost myslim len ich zastrasovanie.Rozmyslam tak ze urobim ze pockam na vyplatu a potom uz nepridem do prace, lebo uvazovala som aj nad tym ze dam im skoncenie PP dohodou a vycerpam do konca mesiaca dovolenku a medzi tym najdem inu pracu, ale pochybujem ze mi to schvalia
Určite tam neostávaj. Robila som v takej práci síce nie šéf ale staré zamestnankyne sikanovali nás 4nové. Proste sme to vyriešili tak ze sme išli za majiteľom firmy a naraz dali všetky 4 výpoveď,ten nechápal co sa deje a keď si nás vypočul dokonca jednu zamestnankyňa ešte vyhodil a začal tam ró it poriadky. Ale mi sme tam ani jedna neostali a nasli si lepšiu robotu😉
@denisa353 šéfka je majiteľka čiže ani sťažovať sa nemáš komu...z vlastnej skúsenosti - hladaj si novú prácu.....ak niečo zoženieš a nebude ti chcieť podpísať dohodu, tak PN ale nastúpiť do novej môžeš až po skončení výpovednej doby.....ja som mala dobrú prácu, kolega somár, vydržala som to niekoľko mesiacov a potom som lutovala že som neodišla skôr....
Inak je dost blbe ze toto je skoro na kazdom pracovisku vo forme vselijakeho kritizovania a terorizovania
@denisa353 tak niekedy staci, ze clovek je odolnejsi a zvykne si na to a kvoli dobremu platu znasa taketo veci. Ale ako vidim, tak ty taketo veci nemas rada a radsej skor odid, aby sa ti nahodou este nieco nestalo. Ved taky teror, to nie je sranda!
ako čašníčka nájde prácu kdekoľvek...ešte nie je kríza.... pouvažovala by som nad odchodom...
Ja som skor chcela odist uz nie raz ale vzdy sa niekto nasiel kto ma od toho odhovoril,dokonca aj sefka a vypisovala mi somariny o financnom postihu atd, mozno som mala aj strach ale uz nemam
Sefovi som napisala skor ze zmenil svoje spravanie k mne a on nato ze vzdy sa ma snazil obhajovat a aj tak je zly tak preto zmenil na mna nazor
Najdi si inu pracu, s kamoskou sa mizes stretavat vo voľnom case